King Arms airsoft tüfek alınır mı?

Makaleler
1
Selam, ileride airsoft oyunlarına katılacağım için şimdiden gerekli malzemeleri toplamaya başladım. Sahibinden'de gezerken çok uygun fiyata King Arms marka bir M4 buldum ama nasıldır bilemiyorum. Fiyatı 750TL olduğu için biraz şüphelendim de açıkçası. Tüfeği Glock 18'imin yanına almayı düşünüyorum. Satıcı birkaç defa deneme atışı yapmış, ayrıca birkaç eklenti takmış. Sizce bu marka nasıldır? Bu fiyata alınır mı? @nefti yardım ederseniz çok sevinirim
Not: İlanın linkini vermek istemedim, sorun çıkabilir.

Markayı tartışmak yerine ikinci el Airsoft oyuncağı almanızı önermiyorum. Oyuncakta bir sorun olduğunda, garantiye göndermek zorunda kaldığınızda, herhangi bir muhatap bulamazsınız. Daha yeni başlamışsınız sanırım. Size önerim, acele etmeyin. Yavaş yavaş, gerekirse biraz daha biriktirerek satın alın. King Arms M4'ün şimdiki fiyatlarına baktığımda 750 TL çok ucuz geldi. Temiz olduğundan emin misiniz?

İlanda temiz olduğu yazıyor ancak ben de emin olamadım. Zaten aslında tüfek alma gibi bir niyetim yok, tabancayla oynamayı daha çok seviyorum ancak videolarda gördüğüm üzere maçlara girmek için bir tüfek almak şart.

Takıma göre değişir ama şart değil bence. Sadece diğer oyunculara karşı dezavantaj olur. Biraz daha para biriktirirseniz en azından birkaç yıl kullanabileceğiniz bir oyuncak alırsınız.

Takıma göre değişir ama şart değil bence. Sadece diğer oyunculara karşı dezavantaj olur. Biraz daha para biriktirirseniz en azından birkaç yıl kullanabileceğiniz bir oyuncak alırsınız.
Teşekkürler, peki silahlar dışında başka ne gibi ekipmanlara ihtiyacım olacak bir bilginiz var mı?

Gözlük şart. Şarjörleri taşımanız için hücum yeleği kullanışlı olur, bunun yanında uyumlu şarjör cepleri de. Takıma göre bir kamuflaj takımı, eldiven, tüfek askı kayışı... Birkaç örnek daha verilebilir. Bir takım temel ekipmanlar dışında diğerleri ergonomi ile alakalı. Nasıl rahat ediyorsanız buna göre ekipmanlar almalısınız.

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…