Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.900 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #31 @wenomechainsama Aldınız mı ürünü? Aldıysanız memnun musunus, performansı nasıl? Almayı düşünüyorumda.
@wenomechainsama Aldınız mı ürünü? Aldıysanız memnun musunus, performansı nasıl? Almayı düşünüyorumda.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 991 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #32 Yutka46 dedi: @wenomechainsama Aldınız mı ürünü? Aldıysanız memnun musunus, performansı nasıl? Almayı düşünüyorumda. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin dostum daha sormanıza gerek yok. Laptop wifi adaptörlerinden bir farkı yok zaten Realtek kullanıyor. Hatta daha iyi çekiyor diyebilirim. Ben aldım yanlışlıkla AC1300 modeli geldi
Yutka46 dedi: @wenomechainsama Aldınız mı ürünü? Aldıysanız memnun musunus, performansı nasıl? Almayı düşünüyorumda. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin dostum daha sormanıza gerek yok. Laptop wifi adaptörlerinden bir farkı yok zaten Realtek kullanıyor. Hatta daha iyi çekiyor diyebilirim. Ben aldım yanlışlıkla AC1300 modeli geldi
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.900 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #33 behzat_c dedi: Alabilirsin dostum daha sormanıza gerek yok. Laptop Wi-Fi adaptörlerinden bir farkı yok zaten Realtek kullanıyor. Hatta daha iyi çekiyor diyebilirim. Ben aldım yanlışlıkla AC1300 modeli geldi Genişletmek için tıkla... Yorumun için teşekkür ederim.
behzat_c dedi: Alabilirsin dostum daha sormanıza gerek yok. Laptop Wi-Fi adaptörlerinden bir farkı yok zaten Realtek kullanıyor. Hatta daha iyi çekiyor diyebilirim. Ben aldım yanlışlıkla AC1300 modeli geldi Genişletmek için tıkla... Yorumun için teşekkür ederim.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.347 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #34 Yutka46 dedi: @wenomechainsama aldınız mı ürünü? Aldıysanız memnun musunus, performansı nasıl? Almayı düşünüyorumda. Genişletmek için tıkla... Aldım sorunsuz.
Yutka46 dedi: @wenomechainsama aldınız mı ürünü? Aldıysanız memnun musunus, performansı nasıl? Almayı düşünüyorumda. Genişletmek için tıkla... Aldım sorunsuz.