Kingdom Come: Deliverance 1 oynanmadan 2 oynanır mı?

Eswaii

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Kingdom Come: Deliverance 2 indiriyorum normalde ilk oyununu daha önce oynayacaktım fakat oynayamadım, 2.oyunu çıkınca çok fazla övüldüğünü gördüm ve artık başlamanın zamanı geldi diyerek indirmeyi başlattım. İlk oyun Epic Games'te kütüphanemde varmış. Sizce sadece ilk oyunun hikaye özetini izleyip 2. oyunu mu oynasam? Yoksa ilk oyunu da indirip önce onu ondan sonra 2. oyunumu oynasam. Hikayeli oyun seven biriyim fakat hikayeli oyunları bitirme konusunda kötüyüm genelde yarım bırakırım ve sıkılırım. Bu yüzden ilk oyunu oynama konusunda çekiniyorum, eğer sıkılırsam bitirmediğim için 2.'ye geçesim de gelmeyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 1. oyunu oyna birçok şeye alışırsın ve hikayesini izlemek gibi olmuyor oynaması. Oyunu 10-12 saat oynadıktan sonra aşağı yukarı çoğu şeyin temelini kavrıyorsun. Eğer ilk oyun sendeyse kesinlikle bir dene.

İlk oyunu oynamadan hikayeyi bilip anlamanız imkansız gibi bir şey ayrıca hiç çekinceniz olmasın ilk oyun kesinlikle kendini oynattirir size, ben oynarken inanilmaz keyif almistim, iyi oyunlar dilerim.

Hocam ben ilk oyunu indirdiğimde aşırı sıkılmış ve silmiştim. Combatına da alışamamıștım. İkinci oyun sükse yapınca ona bakmak istedim ve indirdikten sonra gerçekten tam anlamıyla aradığım oyun olduğuna karar verdim.
İlk oyunun hikayesi hakkında hiçbir şey bilmememe rağmen oyun ilk başlardaki kısımlarda halisünasyonlarla veya geçmişteki olayları hatırlatmalarla size ilk oyundaki önemli olayları özetliyor. Hikayesel olarak hiçbir kopukluk hissetmedim. Ayrıca combatı ilk oyuna kıyasla daha oynanılabilir ve belli skilleri aldıktan sonra çok daha eğlenceli hale geliyor. Eğer sizde benim gibi ikinci oyuna yükseldiyseniz hiç durmayın direkt 2'den başlayın.

2.oyun 1.oyunun direkt devamı kesinlikle oynaman lazım 1. oyunda zaten bazı konularda 2. oyundan iyidir diye düşünüyorum oyna bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı