D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.759 Çözümler 11 Cumartesi 16:13 #1 Hikayeli oyunları severim aslında. Kingdom Come: Deliverance 2'yi çok oynamak istiyordum, ama 1'i indirime girmiş; hazır alabilirim. Sizce alınır mı? Eğer kötüyse, ETS 2 DLC almayı düşünüyorum: Karadeniz veya başka bir DLC. Subnautica da alabilirim.
Hikayeli oyunları severim aslında. Kingdom Come: Deliverance 2'yi çok oynamak istiyordum, ama 1'i indirime girmiş; hazır alabilirim. Sizce alınır mı? Eğer kötüyse, ETS 2 DLC almayı düşünüyorum: Karadeniz veya başka bir DLC. Subnautica da alabilirim.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.271 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 16:19 #2 Darsiere dedi: Hikayeli oyunları severim aslında. Kingdom Come: Deliverance 2'yi çok oynamak istiyordum, ama 1'i indirime girmiş; hazır alabilirim. Sizce alınır mı? Eğer kötüyse, ETS 2 DLC almayı düşünüyorum: Karadeniz veya başka bir DLC. Subnautica da alabilirim. Genişletmek için tıkla... Bence Subnautica alın hocam diğerlerine nazaran daha keyifli olur diye düşünüyorum.
Darsiere dedi: Hikayeli oyunları severim aslında. Kingdom Come: Deliverance 2'yi çok oynamak istiyordum, ama 1'i indirime girmiş; hazır alabilirim. Sizce alınır mı? Eğer kötüyse, ETS 2 DLC almayı düşünüyorum: Karadeniz veya başka bir DLC. Subnautica da alabilirim. Genişletmek için tıkla... Bence Subnautica alın hocam diğerlerine nazaran daha keyifli olur diye düşünüyorum.
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.759 Çözümler 11 Cumartesi 16:22 #3 Kasım_0 dedi: Bence Subnautica alın hocam diğerlerine nazaran daha keyifli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam iki tane vardı hangisi daha iyi olur Below Zero diye bir oyun da var.
Kasım_0 dedi: Bence Subnautica alın hocam diğerlerine nazaran daha keyifli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam iki tane vardı hangisi daha iyi olur Below Zero diye bir oyun da var.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.271 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 16:24 #4 Darsiere dedi: Hocam iki tane vardı hangisi daha iyi olur below Zero diye bir oyun da var. Genişletmek için tıkla... Hocam iki oyun arasında tam olarak bir bağlantı yok yani devam oyunu gibi değiller ama yine de ilk oyunu almanızı öneririm. Yani normal Subnautica'yı alın.
Darsiere dedi: Hocam iki tane vardı hangisi daha iyi olur below Zero diye bir oyun da var. Genişletmek için tıkla... Hocam iki oyun arasında tam olarak bir bağlantı yok yani devam oyunu gibi değiller ama yine de ilk oyunu almanızı öneririm. Yani normal Subnautica'yı alın.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 526 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Cumartesi 16:36 #5 Kcd1 alın bence. Hırsız olarak oynamak gibi çok zevkli yollar var. Oyun hikayeli olsa da o kadar çok seçenek var ki kendi yolunu seçiyorsun.
Kcd1 alın bence. Hırsız olarak oynamak gibi çok zevkli yollar var. Oyun hikayeli olsa da o kadar çok seçenek var ki kendi yolunu seçiyorsun.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.917 Çözümler 39 Yer New York Cumartesi 16:40 #6 Kcd1 harika oyun kesinlikle alın.