Birinci oyun favorilerimden, bu oyunu da kesin olarak alacağım lakin şu an acelem yok. Şu anda oyun ön siparişte çıkış yapınca fiyatı artar mı? Eğer artarsa alacağım. 4 Şubatta oyun çıkacak eğer fiyat yükselmezse birkaç ay sonra almayı düşünüyorum.
Birinci oyun favorilerimden, bu oyunu da kesin olarak alacağım lakin şu an acelem yok. Şu anda oyun ön siparişte çıkış yapınca fiyatı artar mı? Eğer artarsa alacağım. 4 şubatta oyun çıkacak eğer fiyat yükselmezse birkaç ay sonra almayı düşünüyorum.
Birinci oyun favorilerimden, bu oyunu da kesin olarak alacağım lakin şu an acelem yok. Şu anda oyun ön siparişte çıkış yapınca fiyatı artar mı? Eğer artarsa alacağım. 4 şubatta oyun çıkacak eğer fiyat yükselmezse birkaç ay sonra almayı düşünüyorum.
Ben de aynı ikilemdeyim, sanırım çıkmadan bir gün önce alıp çıkmasını bekleyeceğim, optimizasyon konusunda sıkıntılar varsa ya da fiyatı artmazsa iade edip ay sonra almayı düşünüyorum.
Ben de aynı ikilemdeyim, sanırım çıkmadan bir gün önce alıp çıkmasını bekleyeceğim, optimizasyon konusunda sıkıntılar varsa ya da fiyatı artmazsa iade edip ay sonra almayı düşünüyorum.
Hiçbir zaman ön sipariş fiyatları daha yüksek olmaz, ön siparişin tüm mantığı oyuna erişimimiz bile yokken satın alarak yapımcıyı desteklediğimiz için belirli bir oranda indirimli almış olmak. Aksini yapmanın mantığı nedir?
Epic'te ön sipariş ilk açıldığında 1.000 TL idi Gold Edition. Bir gün sonra fiyat değiştirdiler alamadım. O fiyata değer miydi kesinlikle değerdi ama 2.000 TL'ye değer mi bilemiyorum. 1 haftada kırılır gibi duruyor.
Beklentilerine bağlı biraz. Ben güzel bir indirim olursa alırım sadece mesela. Ayrıca ön sipariş biraz riskli bence. Oyun bug dolu olur öyle olur böyle olur para çöpe gider. Oyunun çıkmasına da az kaldı zaten ama fiyat çok artarsa o zaman sıkıntı olabilir.