ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.277 Makaleler 3 Çözümler 197 30 Ocak 2025 #11 sakcuras dedi: Bu oyunun ilkini oynamadım, yeni keşfettim. Direkt 2.si ile başlasam bir eksiklik yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşarsın. Birincisini mutlaka oynamak gerekli.
sakcuras dedi: Bu oyunun ilkini oynamadım, yeni keşfettim. Direkt 2.si ile başlasam bir eksiklik yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşarsın. Birincisini mutlaka oynamak gerekli.
L Lezalit13 Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #12 sakcuras dedi: Bu oyunun ilkini oynamadım, yeni keşfettim. Direkt 2.si ile başlasam bir eksiklik yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam kesinlikle oynamanız lazım muhtemelen hiçbir şey anlamazsınız bence hemen alın oynayın ilk oyun şu ana kadar oynadığım en sürükleyici oyunlardan biriydi.
sakcuras dedi: Bu oyunun ilkini oynamadım, yeni keşfettim. Direkt 2.si ile başlasam bir eksiklik yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam kesinlikle oynamanız lazım muhtemelen hiçbir şey anlamazsınız bence hemen alın oynayın ilk oyun şu ana kadar oynadığım en sürükleyici oyunlardan biriydi.