Çözüm Kingdom Come: Deliverance 2 görüntü takılması

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Alg0s

Kilopat
Katılım
13 Haziran 2018
Mesajlar
61
RAM
32 GB 3200 MHZ
SSD veya HDD modeli
1 TB WD Blue SN580
Ekran kartı
Rtx 3080 LHR
Anakart
B550
İşlemci
Ryzen 7 5700X
Oyunu oynamaya başladıktan 30 dakika sonra yaşanan FPS değerine bağlı olmayan ekran takılmalarının sebebi Bluetooth'la bağlandığım Xbox Controller çıktı. Kabloyla bağlanırsanız oyun içi titreşimler daha iyi yansıyor oyun koluna ayrıca ekran takılmaları ortadan kalkıyor. Siz de bilin istedim.
 
Ben de oyuna girdiğim ilk yarım saatte 90 FPS civarı alıyorum. Sonrasında haritada seyahat ettikçe, yeni yerlere girdikçe 30 FPS'lere kadar düşüyor. Bluetooth açık değil, sürücülerim güncel.

Ekran kartı belleği mi şişiyor anlamadım. Düzelmesi için oyunu kapatıp açmam gerekiyor. Reddit'te okuduklarıma göre çoğu kişi de bu sorundan muzdarip. @LostHopes arkadaşımızın dediği gibi oyunda bir takım sorunlar var.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı