Mitmit34 Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 523 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Merhaba. Oyundan çok keyif aldım ama çok zaman istiyor. Çalıştığım için çok zaman ayıramıyorum. Oyunumu daha kolaylaştıracak mod önerileri bekliyorum. Teşekkürler.
Merhaba. Oyundan çok keyif aldım ama çok zaman istiyor. Çalıştığım için çok zaman ayıramıyorum. Oyunumu daha kolaylaştıracak mod önerileri bekliyorum. Teşekkürler.
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.377 Çözümler 7 19 Şubat 2025 #2 nasıl bir mod anlamadım ? hile gibi mi ? yoksa belirli alanlarda iyileştirme yapan modlar mı ? sen karar ver : Mods :: Kingdom Come: Deliverance II bu modlar iş görecektir : Mods :: Kingdom Come: Deliverance II Mod Manager varmış :KCD2 Mod Manager Son düzenleme: 19 Şubat 2025
nasıl bir mod anlamadım ? hile gibi mi ? yoksa belirli alanlarda iyileştirme yapan modlar mı ? sen karar ver : Mods :: Kingdom Come: Deliverance II bu modlar iş görecektir : Mods :: Kingdom Come: Deliverance II Mod Manager varmış :KCD2 Mod Manager