Kingdom Come Deliverance 2 PS5 platformunda Metacritic'ten 91 puan aldı!

Osman Nuri23

Kilopat
Makaleler
2
Oyunun çıkışına 1 gün kala Metacritic puanları da yayınlanmaya başladı. PS5 tarafında 91 puanla Must Play olarak puanlamalarına başlayan KCD 2 PC tarafında da şu an 87 puan almış durumda. İlk oyunun puanı 76 olduğu dikkate alındığında ilk oyunun çok üstüne koyan bir oyunun geldiğini söyleyebiliriz. Yılın oyunları için ciddi bir aday olacağını düşünüyorum. Ayrıca 2.2 milyon kelimeye sahip olan oyun ilk günden resmi Türkçe dil desteğiyle gelecek. Bu kadar ciddi çeviri yüküne sahip oyunun Türkçe gelmesi 26 dil destekleyip de Türkçe getirmekten aciz olan firmalara da ders olsun. Marvel Spiderman 2 gibi oyuna para verileceğine böyle firmaların oyununa para vermek daha mantıklı bir hareket olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun Türkçe dil desteği ile gelmesi çok iyi olmuş. Türkçe dili getirilmemesinin nedenini Türkiye pazarının yeterli gelir getirmediğini söyleyenler ve korsan kullanımından olduğunu belirtenler acaba ne diyecek bilemiyorum. S.T.A.L.K.E.R. 2, Baldurs Gate 3 gibi oyunlarda bunun en iyi örnekleri. Türkçe dil desteği getirilmesinin satış sayısıyla uzaktan yakından bir alakası yok.

Birinci oyunu çok severek 110 saat civari oynamıştım gerçekten 2. oyunda muhteşem gözüküyor. 92 puanı görünce görünce inanılmaz şaşırmıştım açıkçası ama şu an puan PC için 87ye düşmüş daha fazla inceleme girilince. Türkçe dil desteği çok iyi olay ayrıca ilk oyunda da vardı Türkçe ve çeviri kalitesi olarak kelimedeki harf hataları hariç neredeyse mükemmel seviyedeydi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…