captainfirst Centipat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 4 16 Mart 2020 #11 feronia67 dedi: Save dosyalarım duruyor atabilirim aslında ama oyunu sildiğim için hangi aşamada olduğunu maalesef öğrenemiyorum. Genişletmek için tıkla... save dosyaların duruyosa gönder istediğim yerlerdeyse çok işime yarar
feronia67 dedi: Save dosyalarım duruyor atabilirim aslında ama oyunu sildiğim için hangi aşamada olduğunu maalesef öğrenemiyorum. Genişletmek için tıkla... save dosyaların duruyosa gönder istediğim yerlerdeyse çok işime yarar
T tutunanlar Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 6 9 Nisan 2020 #12 feronia67 dedi: Save dosyalarım duruyor atabilirim aslında ama oyunu sildiğim için hangi aşamada olduğunu maalesef öğrenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, benimle de paylaşabilir misiniz ? captainfirst dedi: Save dosyaların duruyorsa gönder istediğim yerlerdeyse çok işime yarar Genişletmek için tıkla... Merhabalar, eğer sizinle paylaşıldıysa benimle de paylaşabilir misiniz? Son düzenleme: 9 Nisan 2020
feronia67 dedi: Save dosyalarım duruyor atabilirim aslında ama oyunu sildiğim için hangi aşamada olduğunu maalesef öğrenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, benimle de paylaşabilir misiniz ? captainfirst dedi: Save dosyaların duruyorsa gönder istediğim yerlerdeyse çok işime yarar Genişletmek için tıkla... Merhabalar, eğer sizinle paylaşıldıysa benimle de paylaşabilir misiniz?
feronia67 Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #13 @tutunanlar Tam olarak nerede kalmıştınız hocam?
T tutunanlar Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 6 9 Nisan 2020 #14 feronia67 dedi: @tutunanlar Tam olarak nerede kalmıştınız hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam bende DLC'ler de var. Pribslatvizi kurmuştum, Thresanın hikayesini de oynamıştım, Ana görev hattında da Vranik'e girecektim (yani manastır görevi sonrası- vranik görevi öncesi).
feronia67 dedi: @tutunanlar Tam olarak nerede kalmıştınız hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam bende DLC'ler de var. Pribslatvizi kurmuştum, Thresanın hikayesini de oynamıştım, Ana görev hattında da Vranik'e girecektim (yani manastır görevi sonrası- vranik görevi öncesi).
feronia67 Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #15 Discord adresinizi yazın atıyım size elimdeki kayıt dosyalarını.
T tutunanlar Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 6 9 Nisan 2020 #16 feronia67 dedi: Discord adresinizi yazın atıyım size elimdeki kayıt dosyalarını. Genişletmek için tıkla... Hocam discord hesabım yoktu açtım, kullanıcı adım şu olsa gerek; verisporya#2786
feronia67 dedi: Discord adresinizi yazın atıyım size elimdeki kayıt dosyalarını. Genişletmek için tıkla... Hocam discord hesabım yoktu açtım, kullanıcı adım şu olsa gerek; verisporya#2786
Denayer Femtopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #17 feronia67 dedi: Save dosyalarım duruyor atabilirim aslında ama oyunu sildiğim için hangi aşamada olduğunu maalesef öğrenemiyorum. Genişletmek için tıkla... 100de100 atarmısın bana ben siteden indirip attım ama ek paket gerekiyor dior feronia67 dedi: Save dosyalarım duruyor atabilirim aslında ama oyunu sildiğim için hangi aşamada olduğunu maalesef öğrenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bana atarsanız sevinirim bitirilmiş halini
feronia67 dedi: Save dosyalarım duruyor atabilirim aslında ama oyunu sildiğim için hangi aşamada olduğunu maalesef öğrenemiyorum. Genişletmek için tıkla... 100de100 atarmısın bana ben siteden indirip attım ama ek paket gerekiyor dior feronia67 dedi: Save dosyalarım duruyor atabilirim aslında ama oyunu sildiğim için hangi aşamada olduğunu maalesef öğrenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bana atarsanız sevinirim bitirilmiş halini