Kingdom Come: Deliverance alınır mı?

Erenivon

Centipat
Daha fazla  
Oyunun tam olarak nasıl bir oyun olduğunu bilmiyorum. Orta Çağ teması ilgimi çekiyor ve bu aralar hikayeli oyun havamdayım böyle sunumuyla, karakterleriyle beni saracak bir oyun arıyorum. Kingdom Come: Deliverance'ı buldum oynayanlar anlatabilir mi nasıl bir oyun ve oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orta çağ teması ilgini çekiyorsa kesinlikle denemen gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Valla geç cevap geldi ama aldım gitti. İndirdim ama daha oynamadım nedense bir oyunu indirdikten sonra oynama hevesim azalıyor.
İşe gitmeden önce Elden Ring'in DLC'sini indirmeye bırakmıştım fakat şu anda içim içimi yiyor benim valla.

İşe gitmeden önce Elden Ring'in DLC'sini indirmeye bırakmıştım fakat şu anda içim içimi yiyor benim valla.
Bence 1000 liraya 50 saat oyun iyi pazarlık ben de almayı düşünüyorum hatta. Yoksa başka bişeyden mi böyle diyon?

Bence 1000 liraya 50 saat oyun iyi pazarlık ben de almayı düşünüyorum hatta. Yoksa başka bişeyden mi böyle diyon?
Şöyle düşün, sadece senin ülkende DLC'ye 1000 birim para ödeniyor

Son düzenleme:
hocam kingdom cone deliverance suan microsoft store da dlc lerle 61 lira almaya drger mi

hocam kingdom cone deliverance suan microsoft store da dlc lerle 61 lira almaya drger mi
Ben konsolda biraz oynadım. Oyun güzel, hikayesi sarıyor ama gamepadle oynamak işkence biraz o sebepten ötürü bıraktım şimdilik. 61 lira baya ucuz bi şans ver derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…