Kingdom Come: Deliverance alınır mı?

Aresxe11

Femtopat
Daha fazla  
Şöyle ki, yanında 6 DLC ile 33 dolardan, 3 dolara düşmüştü oyun. Biraz baktım, Orta Çağ'da geçen bir oyunmuş, ve hakkında yapılan serilerde oldukça uzun. Bende satın almaya karar verdim. Ama sonradan fark ettim ki, pek çok kişi, oyunun dövüş mekanikleri zor olduğu için bırakmış, ayrıca oyunun çok gerçekçi olduğu, ve çok ayrıntılı olduğunu söylemiş, "hırsızlık yaparsan yakalanıyorsun falan" gibi şeyler söylenmiş. Yani oyun sizce bu paraya değer mi? Benim düşüncem, eğer oyun gerçekten çok ayrıntılı ve bitirmesi uzun süren bir şeyse, dövüş mekaniklerine öyle ya da böyle alışırsın(mekaniklerin nasıl olduğu hakkında gram bir fikrim yok), hem zor bir şey olduğu için, daha kolay şeylerde daha çabuk ustalaşırsın diye düşündüm. Ama yine de, oyunu oynayıp falan, değmez diyorsanız, iade edeceğim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun belirli bir sürede gerçekten çok sıkıyor oyun mekanikleri dediğiniz gibi zor çünkü gerçekçi 1V3 atamıyorsunuz istediğiniz gibi hırsızlık imkanı tanıyor. Oyunun hikayesinin başını beğenmiştim sonlara doğru pek de hoşuma gitmedi bu oyunu denemeden bilemezsiniz bana göre. Kimi kısım sever kimi kısım nefret bile edebilir bazı oyunları denemeniz gerekir bana göre bu oyunda onlardan birisi.

Oyun çok detaylı ve türünde rakipsiz olan oyunlardan birisi, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…