Kingdom Come: Deliverance alınır mı?

Enis Kirazoğlu'nun yeni videosunda gördüm. 2. oyuna param yetmez. 1. oyun alınır mı? 2. oyun ile arasındaki fark nedir? Bir de indirim de 4 dolara kadar düşüyormuş sanırım. Indirimdeyken alacağım, bahar indirimleri ne zaman oluyor?

Bir de bu gerçek mi? Oyun 50 TL PC'de?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk oyun da güzeldir ama oynayış gerçekçi olduğundan bıktırabiliyor. İkinci oyunda daha güzel cilalamışlar. Deneyin derim. Her anlamda ilk oyunun üstüne farkını koymuş.

İlk oyun da güzeldir ama oynayış gerçekçi olduğundan bıktırabiliyor. İkinci oyunda daha güzel cilalamışlar. Deneyin derim. Her anlamda ilk oyunun üstüne farkını koymuş.
Açık dünya eğer 2. oyun gibiyse 1. oyunu deneyeceğim. 2. oyuna param yetmez. Gerçekliği arıyordum zaten bir RPG oyunun da.

Gerçekçi ve zorlayıcı fizikler, kıyafetinize göre size alınan tavılar gibi özellikleri var ilk oyunun. Biraz oynamıştım ve başarılıydı. Fiyatına değer bence. Ayrıca Epic bir ara dağıtmıştı ilkini.

Bir bakayim Epic'e o hâlde. Umarım bende faydalanabilmisimdir. Hatırlattığıniz için teşekkürler

Varmış hocam teşekkür ederim. Iyi ki hatırlattınız. Yoksa bende olan oyunu tekrar alacaktım

Son düzenleme:
@zuse hocam ben oynadım bayağı sonra save im gitti bıraktım bende ilk oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…