D Deltore Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 Birkaç mod kurdum aslında ama özellikle bushes- collision remover modunu kuramadım. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
Birkaç mod kurdum aslında ama özellikle bushes- collision remover modunu kuramadım. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz?
Çözüm Yamete Kudasai 21 Haziran 2025 Vortex kur, programdan mod kuracağın oyunu seç ve Nexus'tan Mod manager download seçeneği ile indir. Vortex otomatik modu kuracak. Vortex Mod Manager www.nexusmods.com
Vortex kur, programdan mod kuracağın oyunu seç ve Nexus'tan Mod manager download seçeneği ile indir. Vortex otomatik modu kuracak. Vortex Mod Manager www.nexusmods.com
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.950 Makaleler 4 Çözümler 57 21 Haziran 2025 #2 Vortex kullanıyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS D Deltore Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #3 hayır Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.950 Makaleler 4 Çözümler 57 21 Haziran 2025 #4 Vortex kur, programdan mod kuracağın oyunu seç ve Nexus'tan Mod manager download seçeneği ile indir. Vortex otomatik modu kuracak. Vortex Mod Manager www.nexusmods.com Artı 0 Eksi Çözüm
Vortex kur, programdan mod kuracağın oyunu seç ve Nexus'tan Mod manager download seçeneği ile indir. Vortex otomatik modu kuracak. Vortex Mod Manager www.nexusmods.com
KS KS D Deltore Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #5 Yamete Kudasai dedi: Vortex kur, programdan mod kuracağın oyunu seç ve Nexus'tan mod Manager download seçeneği ile indir. Vortex otomatik modu kuracak. Vortex Mod Manager www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Bu gereksinimler normal de PC de oluyor mu? Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Vortex kur, programdan mod kuracağın oyunu seç ve Nexus'tan mod Manager download seçeneği ile indir. Vortex otomatik modu kuracak. Vortex Mod Manager www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Bu gereksinimler normal de PC de oluyor mu?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.950 Makaleler 4 Çözümler 57 21 Haziran 2025 #6 Bunlar otomatik yükleniyor, download tuşuna basıp geçebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS D Deltore Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #7 Her mod da böyle mi? Ben harici olarak yüklüyorum normalde. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.950 Makaleler 4 Çözümler 57 21 Haziran 2025 #8 Moduna göre değişir, bu bana göre en basit yöntem. Tek tuşla program otomatik kuruyor. Artı 0 Eksi
KS KS D Deltore Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #9 Yamete Kudasai dedi: Moduna göre değişir, bu bana göre en basit yöntem. Tek tuşla program otomatik kuruyor. Genişletmek için tıkla... şuan oldu mu? Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Moduna göre değişir, bu bana göre en basit yöntem. Tek tuşla program otomatik kuruyor. Genişletmek için tıkla... şuan oldu mu?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.950 Makaleler 4 Çözümler 57 21 Haziran 2025 #10 Hayır şu an aktif değil. Modun solunda Disabled yazıyor, oraya tıklayarak Enabled yapman lazım. Ondan sonra oyuna girebilirsin. Artı 0 Eksi
Hayır şu an aktif değil. Modun solunda Disabled yazıyor, oraya tıklayarak Enabled yapman lazım. Ondan sonra oyuna girebilirsin.