D Deltore Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 Birkaç mod kurdum aslında ama özellikle bushes- collision remover modunu kuramadım. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
Birkaç mod kurdum aslında ama özellikle bushes- collision remover modunu kuramadım. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz?
Çözüm Yamete Kudasai 21 Haziran 2025 Vortex kur, programdan mod kuracağın oyunu seç ve Nexus'tan Mod manager download seçeneği ile indir. Vortex otomatik modu kuracak. Vortex Mod Manager www.nexusmods.com
Vortex kur, programdan mod kuracağın oyunu seç ve Nexus'tan Mod manager download seçeneği ile indir. Vortex otomatik modu kuracak. Vortex Mod Manager www.nexusmods.com
KS KS D Deltore Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #11 Sağ ol. Fark ettim orayı, aktif ettim. Benim yaptığımın aynısını yapıp mods klasörüne attı. Onun ki oldu benimki olmadı. Artı 0 Eksi
Sağ ol. Fark ettim orayı, aktif ettim. Benim yaptığımın aynısını yapıp mods klasörüne attı. Onun ki oldu benimki olmadı.