İncelemesini izlerken o kafama takıldı zaten, denerim diye izliyordum bir anda save yok dedi. Ne bu firmalardaki souls özentiliği anlamıyorum. Koysana abi save, bu kadar da gerçekçi olma. Fazla gerçekçilik sinir edebiliyor.
The true successor to Unlimited Saving! This mod will allow you to save anytime the game would normally allow you to save in a quick save fashion, without using up your Saviour Schnapps.
The true successor to Unlimited Saving! This mod will allow you to save anytime the game would normally allow you to save in a quick save fashion, without using up your Saviour Schnapps.
Soulsu genel firmalara örnek olarak söyledim, item olayı olduğunu biliyorum. Ama bu da saçma, gerçekçi olmaya çalıştığın için böyle yapıyorsan item niye koyuyorsun. Gerçekçi olmaya çalışmıyorsan niye item istiyorsun.
Soulsu genel firmalara örnek olarak söyledim, item olayı olduğunu biliyorum. Ama bu da saçma, gerçekçi olmaya çalıştığın için böyle yapıyorsan item niye koyuyorsun. Gerçekçi olmaya çalışmıyorsan niye item istiyorsun.
Tabii öyle. Başta çok afallatıyor, mesela ben yaralanmıştım oyunun başında kendimi iyileştiremedim, gidip simya tezgahında ilaç falan yapmaya çalıştım canım %5 iken. Diyalogları da space spamlayarak geçtiğim için sargı bezi de kullanmayı unuttum 5 dakikada ölüyordum. Souls oyunlarında bir klik atıyor ya kafada heee diyorsun bunda da aynısı oluyor. İlk 2-3 saatine katlanabilirsen çok çok iyi bir oyun, tam bitti diyorsun hop Kuttenberg bölgesine geçiyorsun yepyeni bir harita.
Oyunu aldım. Henüz 2 saat oynayabildim Tutorial bile çok zevkliydi. Severek oynuyorum. Ayrıca konuda cp77 ve kcd2 tartışması yaşanmış ikisi de çok güzel oyun, gerilmemize gerek yok devirimizde böyle oyunlar var diye sevinmeliyiz. Fikir veren herkese teşekkür ederim.
Başlıktaki gibi Kingdom Come: Deliverance II adlı oyunu almayı düşünüyorum. Oyunu araştırdığımda açık dünyası zengin bir oyun gibi gözüküyor. Daha önce hiç Orta Çağ oyunlarını oynamadım fakat ilgimi çekmedi değil. Tavsiye eder misiniz? Fiyatına değecek mi? Ayrıca oyun ne kadar sürüyor?