Touhoufanı Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 416 Çözümler 2 20 Nisan 2023 #1 Kingdom Come: Deliverance almayı düşünüyorum ama Royal Edition ile 3 TL fark var almaya değer mi?
Kaday Tegin Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Ötüken Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #2 Bu konuyu hiç görmedim varsayıyorum hocam. 3 liranın çöpe gitmesinden mi korkuyorsunuz. Değip değmemesini geçtim 3 liranın bir değeri mi var şuan ?
Bu konuyu hiç görmedim varsayıyorum hocam. 3 liranın çöpe gitmesinden mi korkuyorsunuz. Değip değmemesini geçtim 3 liranın bir değeri mi var şuan ?
Touhoufanı Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 416 Çözümler 2 20 Nisan 2023 #3 Kaday Tegin dedi: Bu konuyu hiç görmedim varsayıyorum hocam. 3 liranın çöpe gitmesinden mi korkuyorsunuz. Değip değmemesini geçtim 3 liranın bir değeri mi var şu an? Genişletmek için tıkla... DLC'ler ne ekliyor o DLC'ler güzel mi anlamında sormuştum.
Kaday Tegin dedi: Bu konuyu hiç görmedim varsayıyorum hocam. 3 liranın çöpe gitmesinden mi korkuyorsunuz. Değip değmemesini geçtim 3 liranın bir değeri mi var şu an? Genişletmek için tıkla... DLC'ler ne ekliyor o DLC'ler güzel mi anlamında sormuştum.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 20 Nisan 2023 #4 Touhoufanı dedi: Kingdom Come: Deliverance almayı düşünüyorum ama Royal Edition ile 3 TL fark var almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Alınır. O oyun bedava resmen.
Touhoufanı dedi: Kingdom Come: Deliverance almayı düşünüyorum ama Royal Edition ile 3 TL fark var almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Alınır. O oyun bedava resmen.