Kingdom Come: Deliverance Royal Edition alınır mı?

ateseren11

Hectopat
Arkadaşlar selam, başlıkta da belirttiğim gibi. Bu oyunun şu an 60 TL fiyatı var, serinin ikinci oyunu çıkmadan önce bu oyun alınıp, oynanır mı? Yoksa çok mu eskidi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki oyun çok zor mu?
Biraz zor, dövüş mekanikleri değişik tarzda fakat oyun bunun için eğitim veriyor bolca. Alıştıktan sonra keyifli gelmeye başlar. Onun dışında açık dünyası var ve görevler için çok rehber durumu yok oyunda. Kendiniz mantık yürütmeniz arayıp bulmanız gerekiyor. Aslında bir yandan oyunu keyifli yapan şeyde bu , her yerde şuraya git buraya git diye onlarca simge falan yok. Güzel bir oyun 60 tlye düşünmeden alınır.

Biraz zor, dövüş mekanikleri değişik tarzda fakat oyun bunun için eğitim veriyor bolca. Alıştıktan sonra keyifli gelmeye başlar. Onun dışında açık dünyası var ve görevler için çok rehber durumu yok oyunda. Kendiniz mantık yürütmeniz arayıp bulmanız gerekiyor. Aslında bir yandan oyunu keyifli yapan şeyde bu , her yerde şuraya git buraya git diye onlarca simge falan yok. Güzel bir oyun 60 tlye düşünmeden alınır.
Benim Epicde normal versiyonu varmış, tekrardan Royal Edition almak mantıklı mı peki?

Peki oyun çok zor mu?

Hayır. Sadece öğrenmek için ayrıca çaba harcamak lazım. Çoğu oyunda dövüş sistemlerini öğrenmek oyunun hikayesi ile beraber akar. Bu oyunda ayrıca zaman ayırmadan hikayede ilerlemeye çalışırsan zorlanırsın. Oyunun başlarında bir eğitmenle tanışacaksın, 1-1.5 saat antrenmandan sonra anlarsın ve oldukça keyiflidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı