Kingdom Come Deliverance Zorlanıyorum

Atak ve savunma taktiklerini öğrenebileceğin bir cavuş vardı adını unuttum. Ona gitmeni tavsiye ederim. Belirli ücret karşılığında sana ne yapman gerektiğini öğretiyor. Sağ-sol-sol gibi mesela bunları sen kendin uyguluyorsun savaş esnasında. Düşmana sağdan mı soldan mı çağrazdan mı vuracaksın bunlar tamamen senin savaş taktiğine kalmış bir durum. Ben ok ile uzaktan indirebildiğimi indirirdim dahasında iki ileri bir geri mehter takımı gibi dakikalarca savaşırım. Savaşlar uzun sürüyor bundan dolayı kolay ölmezler. Haydut kamplarını ortadan kaldır oralarda kasalar var onları açmayı dene içindekileri sat. Yapabilirsen hırsızlık yap ama onları herkese satamazsın unutma. Haydut kampları diyip geçme onlar da gayet kalitelidir

Yüzbaşından yan görev aldım, haydut kamplarına gidiyorum kesip ganimetleri toplayıp geliyorum lakin o kamptaki haydutlar kombo yapmama bile gerek kalmadan öldü bazen de öylesi denk geliyor ki kombo yaptırtmıyor yani üst- sağ- sol aşağı yapmam gerekiyor ancak daha sağı yapar yapmaz adam karşı saldırı yapıyor ve komboyu bölüyor bunu anlayamadım?

Yanlış hatırlamıyorsan Q tuşu ile zamanını doğru ayarladığınız vakit rakibin hem atağını kesiyorsunuz hem de üstüne atak yapıp darbe indiriyorsunuz. O hamleden sonra komboya açık oluyor düşman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…