Kingdom Come Deliverence alınır mı?

Takemura

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda oyun Steam'de indirimde. Videoları biraz hoşuma gider gibi oldu ama ben daha önce böyle RPG oyunları pek oynamadım. Hikaye, aksiyon, simülasyon gibi türdeki oyunları severim.
Bir ara Witcher 3 de almıştım ama oyunu 3 saat falan oynadım başları pek sarmadı için devamını da oynayasım gelmedi. Sizce bunu alınır mı? Alırsam kaç saat götürür? Eğlenceli mi?

Güzel oyun. Fakat dövüş mekaniği cidden zor. Yani ben oynarken zordu. Şu an güncellemeler ile değişmiş midir bilmiyorum.

Witcher 3 için de bazı oynayanlar Velen kısmında sıkılabiliyor. Biraz ilerlerseniz oyunu sevebililrsiniz.

Ana hikayesi 30-40 saat civarı sürüyordu yanılmıyorsam. Fakat oyunun dövüş sistemi çok zor, alışmak zorundasın. Kendim de alışamadığım için yarıda bırakmıştım oyunu.

Bunun dışında bazı DLC'lerde Türkçe yama bulunmuyor, bunu da göz önünde bulundur alırken.

Oyunun başlarında sıkılabilirsiniz. Zaten çoğu olumsuz yorum yapanlar başta sıkılıp devamını getiremedikleri için oyunu kötülüyorlar. Eğer oyun ilginizi çekiyorsa ve başta 2-3 saat kadar sıkılmaya dayanırım diyorsanız, alınır.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Biraz daha araştıracağım videolarını falan. Hoşuma giderse alırım. Bir de alırken Royal Edition olanı almayı planlıyordum ama arkadaşın dediği gibi DLC'lerde Türkçe dil desteği yokmuş. Yanı aldığımda normal şekilde alırım.

Teşekkür ederim. Belki başka almak isteyen olur diye yazayım. Oyunu dün aldım ve aralıksız 5-6 saat oynadım. Başları beni pek sıkmadı, oyunu öğretmesi vs. eğlenceli ama dediğiniz gibi oyun biraz yavaş ilerliyor. Yinede hoşuma gitti açık dünya, grafikler falan. Kötü yanı olarak hala savaşmaya alışamadım. Özellikle yay kullanmak tam bir ızdırap.

Bunlardan başkada bir şeyi yok almak isteyen olursa alsın ben beğendim eğer hoşunuza gitmez ise iade edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…