Kingdom Come: Delivirance 2 Steam'den mi yoksa Epic Games'ten mi alınmalı?

RglarX

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi, Epic Games'te aldığın oyunun %20 parasını geri alıyorsun ki bu bayağı iyi bir durum, ben 1200'lük olan Royal sürümünü alırsam 200'ünü geri alıyorum. O 200 TL'yide farklı bir oyuna harcayabilirim fakat bir yandanda Steam var. Para dışında birçok avantajı var.

Bana kalırsa şahsen Epic Games en mantıklısı çünkü Steam'deki sosyali falan kullanmayacağım için. Fakat yine de size de sorayım dedim.

Epic Games:

250 bence gayet iyi bir geri ödeme, giderim forspoken falan alırım. D

İleride hesabınızın değerli gözükmesi gibi bir derdiniz yoksa, Epic’ten alın geçin derim.

@RglarX Şahsen Steam olmadığı sürece oyunu %100 yapma hevesim pek olmuyor ama zaten siz kararınızı vermişsiniz ve kafanızda oturtmuşsunuz. Önemi yok ozaman, hayırlı olsun.
Birde: Forspoken pek kaliteli bir oyun değil, onu bir araştırın derim şahsen. Ortalama altı geçiyor.

Epic Games'ten al Steam'den almanın bir manası yok 250 TL geri ödeme mükemmel.

Bende pek öyle bir şey yok, açık dünya oyunlarındaki haritada yapılacak hiç bir şey kalmadığı zaman oyun benim için bitmiş oluyor genellikle. Her neyse teşekkürler yine de.

Forspokeni örnek olarak verdim, ilk çıktığında iyi falan demişlerdi de çok bakmamıştım öyle kalmıştı. Bedavaya geleceği için yazdım, bakarım aşatırırım sonradan.

Epic Games'ten al Steam'den almanın bir manası yok 250 TL geri ödeme mükemmel.

Katılıyorum hocam, Steamde Community'i falan kullanmayacağım zaten, profil falan pek önemlide değil. Epicden alacağım o zaman net olarak.

Bir zamanlar benim içinde Steam'den almak daha iyiydi hocam ama artık nerede ucuzsa oradan alıyorum takıntı yapmak gereksiz.

Bana kalırsa her konuda Steam'den alınmalı. Sosyal avantajları, sorunsuz kullanımı, mod desteği gibi konularda her türlü avantajlı. KCD 2'de atölye konusunda bir avantajı yok bildiğim kadarıyla ama yine de tercihim Steam olurdu. Bulut kayıt sisteminden dolayı da tercihim olurdu. Epic'de bir çok oyunun bulut kaydı patlamıştı. Sorunlu bir platformla uğraşmazdım.

Epicdeki oyunların bulut kaydı patlamıştı dediğiniz hala devam ediyor mu? Ters kaçar çünkü bu bana. "Bir çok oyunun" dediğinize her oyun için geçerli değildir sanırım hocam.

Fakat hocam şöyle düşünün, Ben KCD 2'yi 1250 TL'ye Epicden aldım, bana 250 TL geri döndü. Sonrasında üstüne 750 TL koyup GoW Ragnarök alabilirim. Farkındayım Steam yüzlerce kat daha iyi Epicden ama Epicde fiyat performans açısından çok daha iyi. Bütçe sorunum olmasa net Steamdan alırdım tabii ki.

@RglarX, bu durum tamamen sizin tercihinize kalmış bir durum. Detroit oyununda bulut kaydım sıfırlanmıştı, arkadaşımın da aynı şekilde sıfırlandı. The Last of Us Part 1 oyununda da sıfırlandı. Ben böyle bir Launcher'ı kullanacağıma 200 - 300 TL fazla verir sorunsuz bir platform kullanmayı tercih ediyorum.

Tamamen "kişisel" yorumum ise Steam'den alamıyorsam; korsan olarak yüklüyorum, param olunca Steam'den alıyorum. Epic Games'ten her türlü daha sorunsuz. Gamepad desteği olarak Steam'in girdisi olduğundan dolayı uğraştırmıyor. Kendilerini her konuda geliştirmeleri gerekiyor. Platforma nefretim yok, ileride en az Steam kadar özellik getirir, sorunsuz hale gelirse kullanmaya başlarım. Oyun motoru ile Launcher yapmak kimin fikriyse selamlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…