HX04A Picopat Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci AMD A8-7410 Ekran Kartı Radeon R5 M320 Ram 12 GB SSD Acer SA100 480 GB Laptop ASUS X555YI-XO137T Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #1 Merhaba, Honor 7S telefona root atacağım. TWRP vs. ile uğraşmak istemiyorum, direkt bilgisayar üzerinden root atmak istiyorum. Kingo root güvenli midir? Bankacılık vb. gibi şeyler yapılabilir mi? Hatta Google uygulamalarını silebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025
Merhaba, Honor 7S telefona root atacağım. TWRP vs. ile uğraşmak istemiyorum, direkt bilgisayar üzerinden root atmak istiyorum. Kingo root güvenli midir? Bankacılık vb. gibi şeyler yapılabilir mi? Hatta Google uygulamalarını silebilir mi?
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #2 Hocam o yöntemler hala çalışıyor mu ya Hiç güvenmeyin çok kolay şekilde zararlı yazılım koyabilirler, twrpden magiskle rootlayın.
Hocam o yöntemler hala çalışıyor mu ya Hiç güvenmeyin çok kolay şekilde zararlı yazılım koyabilirler, twrpden magiskle rootlayın.