2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 1 Eylül 2023 #1 King's Bounty: The Legend Become a hero in a fantasy world of fearless knights, evil mages, wise kings and beautifu www.gog.com 2 tane bounty. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
King's Bounty: The Legend Become a hero in a fantasy world of fearless knights, evil mages, wise kings and beautifu www.gog.com 2 tane bounty. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.722 Makaleler 2 Çözümler 80 1 Eylül 2023 #2 Thank u.
İbrain Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 1.331 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: MSI Gaming X Trio 5070 CPU: AMD Ryzen 5 7600 + Thermalright Peerless Assasin 120 SE Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi RAM: Patriot Viper Venom 16x2 6000 Mhz SSD: SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB Kasa: MSI Mag Forge 320R Airflow PSU: NZXT C750 750W 80+ Bronze Yarı Modüler Monitör: Samsung Odyseey G3 27'' 165 Hz FHD Klavye: MSI Vigor GK30 Mouse: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Kulaklık: JBL Quantum 350 Ses ve Görüntü: Logitech C310 HD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #3 293735 dedi: King's Bounty: The Legend Become a hero in a fantasy world of fearless knights, evil mages, wise kings and beautifu www.gog.com 2 tane bounty. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler haber için. GOG'u birçok kişinin kontrol ettiğini sanmıyorum.
293735 dedi: King's Bounty: The Legend Become a hero in a fantasy world of fearless knights, evil mages, wise kings and beautifu www.gog.com 2 tane bounty. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler haber için. GOG'u birçok kişinin kontrol ettiğini sanmıyorum.