Kingsize Beast Mode alınır mı?

Hocam doğru söylüyorsunuz da evdeyken filtre kahve içtim üstüne bunu içtim hadi her şeyi geçtim de enerji bile gelmez mi?
Aldığınız ürünün içeriğinde 4g Arjinin mevcut. Arjinin, biyoyararlanımı düşük bir üründür, her insanda çalışmaz. Siz de onlardan birisiniz büyük ihtimal.

Arjinin vücutta sitrüline dönüşür, dediğim gibi sizde büyük ihtimal dönüşmüyor ve boşa gidiyor. Kaşınma sebebi tamamen Beta-Alanin kaynaklı. Pre-Workout kullanacağınıza, sadece Sitrülin alın ve 5-7 gram arası için. Hayatınızda görmediğiniz etkileri görürsünüz.

Bilmiyorsanız eğer, Sitrülin bir pre-workoutta bulunan en önemli üründür. Türkiye'de 1 gramdan fazlası yasaktır, onun dışında diğer ülkelerde serbesttir. Sitrülin damarları genişletir, kan akışını hızlandırır. Bu da daha fazla pump, güç, patlayıcı güç demektir.

Aldığınız ürünün içeriğinde 4G arjinin mevcut. Arjinin, biyoyararlanımı düşük bir üründür, her insanda çalışmaz. Siz de onlardan birisiniz büyük ihtimal.

Arjinin vücutta sitrüline dönüşür, dediğim gibi sizde büyük ihtimal dönüşmüyor ve boşa gidiyor. Kaşınma sebebi tamamen beta-alanin kaynaklı. Pre-workout kullanacağınıza, sadece sitrülin alın ve 5-7 gram arası için. Hayatınızda görmediğiniz etkileri görürsünüz.

Bilmiyorsanız eğer, sitrülin bir pre-workoutta bulunan en önemli üründür. Türkiye'de 1 gramdan fazlası yasaktır, onun dışında diğer ülkelerde serbesttir. Sitrülin damarları genişletir, kan akışını hızlandırır. Bu da daha fazla pump, güç, patlayıcı güç demektir.

Peki hocam şimdi ne yapayım ben param boşa mı gitti yani 2-3 ölçek içsem de bir şey fark etmez mi acaba?

@emircanunlts

Hocam bir de dediğinizi anladım gibi ama beta alanin de etki etmiyor o niye yani kaşınma falan hiçbir şey yok.

Son düzenleme:
Peki hocam şimdi ne yapayım ben param boşa mı gitti yani 2-3 ölçek içsem de bir şey fark etmez mi acaba?

@emircanunlts

Hocam bir de dediğinizi anladım gibi ama beta alanin de etki etmiyor o niye yani kaşınma falan hiçbir şey yok.
8g Arjininden zarar gelmez fakat 2 ölçek aldığınız zaman, 8g Beta-Alanine almış oluyorsunuz. 8g Beta-Alanine sıkıntı çıkartabilir. 2 ölçek almanızı tavsiye etmem.

Onun dışında, yapacak bir şey yok. Kullanıp bitirin, paranız boşa gitmesin. 1.5 ölçek atabilirsiniz. Markadan markaya da etki değişir. Olimp R-Weiler, Grenade gibi ürünler deneyebilirsiniz.

8G arjininden zarar gelmez fakat 2 ölçek aldığınız zaman, 8G beta-alanine almış oluyorsunuz. 8G beta-alanine sıkıntı çıkartabilir. 2 ölçek almanızı tavsiye etmem.

Onun dışında, yapacak bir şey yok. Kullanıp bitirin, paranız boşa gitmesin. 1.5 ölçek atabilirsiniz. Markadan markaya da etki değişir. Olimp r-weiler, Grenade gibi ürünler deneyebilirsiniz.

Hocam peki sitrülin alıp beraber kullansam nasıl olur ikisini?
https://proteinocean.com/citrulline...Vz8uapczaCCdccDwTyDoLj3e5bS-ShDBoCobIQAvD_BwE veya.
Biri l-citrulline biri de citrulline malate bir fark var mı aralarında?

Son düzenleme:
Smash Pro'yla beraber kullansam 1 gram onda var 4-5 gram kendim koysam yeterli olur değil mi?
Yeterli olur. Antrenmandan 1-2 saat önce yemek ye, antrenmandan 15-30 dakika öncesi Pre-Workout ve Sitrülin iç, etkisini görürsün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı