Kingsize kombinasyonu alınır mı?

Marka olarak kaliteli bir marka alınır ama yağ yakımı yaparken beslenme en önemlisi.

Beslenme iyiyse gereksiz mi?

Hayır yani şundan bahsediyorum bu tarz ürünler cla karnitin falan genelde definasyonda kullanılır veya şişman kişiler kardiyo yaparken kullanılır yağ yakımına yardımcı olur ama sonrasında gidip beslenirken bulk yapar gibi fazla kalori alınırsa bir işe yaramaz ekstra kilo alınır yani bu ürünleri kullanırken diyetle birlikte kullanmak lazım.

Hocam definasyonluk bir kütlem yok. Bulkta yapmıyorum almam gerek kaloriyi alıyorum yüksek proteinli şekilde.

Hocam definasyonluk bir kütlem yok. Bulkta yapmıyorum almam gerek kaloriyi alıyorum yüksek proteinli şekilde.

Yani o zaman alsanda olur almasanda zaten sen mevcut halinle döngü durumundasın kas koyup yağ yakma bu uzun bir süreçtir çünkü kalori sabit olduğu için onun yerine kreatin glutamin citrüline falan al derim daha şiddetli antrenman yapmana yardımcı olur.

Kaloriyi sabit tutmak isi zorlastirirmi yani?

Kaloriyi sabit tutmak isi zorlastirirmi yani?

Ya şimdi kas kütlem yok dedin kaloriyi azaltırsan definasyon olmuş olur kalori arttırırsan ise bulk olur bulk istemiyorum dedin günlük ihtiyacın kadar kalori alırsan ise döngü olur kas koyarsın yağ yakarsın ama definasyon yaparkenki kadar hızlı yağ yakamazsın onu demek istiyorum bende öyle besliyorum günlük kalori kadar yavaş yavaş yağ yakıp yavaş yavaş kas koyuyorsun döngüde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…