Kıngsman DDR5 RAM'ler iyi mi?

melih0039

Yoctopat
Daha fazla  
GameGaraj üzerinden aldığım bilgisayarın RAM'lerin markası hakkında bir bilgi bulamadım. Bilgisi olan varsa bu RAM'ler sıkıntı çıkarır mı yoksa boşa mı kuruntu yapıyorum?

Sistem özellikleri.

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D
Anakart: MSI Pro B650M.
RAM bellek: 2 adet Kıngsman Gaming Black 16 GB 6000MHz CL38 DDR5
Ekran kartı: Palit RTX5070 Ti Gaming Pro-s 16 GB 256bit GDDR7
Depolama: WD 1TB Green SN3000 m2.NVMe SSD disk WDS100T4G0e
Kasa ve güç kaynağı: Aigo FT418 Pro siyah 750W 80+ Bronze ARGB mid Tower
Kasa soğutucu: BitFenix cube V2 360 beyaz ARGB 360mm işlemci sıvı soğutucu.

Kingston olmadığına emin misiniz?

Yorumlar iç açıcı değil insanlara söyledikleri markalardan farklı daha dandik anakart falan yollamışlar. Bence farklı bir sistem araştırın.

Attigin sistem çöp parasını hak etmiyor bunu al https://www.gaming.gen.tr/urun/7361...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ kasa olarak tek bunu değiştir Vento VG4202FLa rahatina bak kingmam diye RAM mi varmış dandik.

Attigin sistem çöp parasını hak etmiyor bunu al https://www.gaming.gen.tr/urun/7361...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ kasa olarak tek bunu değiştir Vento VG4202FLa rahatina bak kingmam diye RAM mi varmış dandik.

Peşin fiyatına 10 taksit ile aldım sistem güzelmiş ama taksite iyi bindiriyor.

Yorumlar iç açıcı değil insanlara söyledikleri markalardan farklı daha dandik anakart falan yollamışlar. Bence farklı bir sistem araştırın.

Zam kapıda bulmuşken sipariş verdim güzel sistemler var ama vade farkı çok ben peşin fiyatına 10 taksit ile aldım.

Peşin fiyatına 10 taksit ile aldım sistem güzelmiş ama taksite iyi bindiriyor.

Zam kapıda bulmuşken sipariş verdim güzel sistemler var ama vade farkı çok ben peşin fiyatına 10 taksit ile aldım.
O zaman hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez. Yalnız gerçekten merak ettim sistem geldiğinde ramler gerçekten neymiş bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…