muhammet3535
Kilopat
Daha fazla
Merhabalar KingSpec 256 GB M.2 SSD kullanmaktaydım. Ta ki bu gün akşam saatlerine kadar bugün akşam üstü dizüstü bilgisayarımı tekrar açarken birden gördüm ki sistem Boot edilemedi. Sorunu araştırıken gördüm ki SSD BIOS ekranında gözükmüyor.
Hemen arkadan açtım çıkarıp takma yöntemi olan geleneksel Türk yöntemini denedim işe yaramadı.
Bu yöntemle uzun süre uğraştım 3-4 defa PC Boot oldu fakat geçici süreliğine.
Kendimce dedim ki herhalde temas etmiyor bir şekilde temizlemek için ince kıllı bir fırça ile hafifçe sildim ardından silgi yöntemini de denedim fakat gene çalışmadı.
Arada bir Boot oluyordu sorunun ne olduğunu hala bilmiyorum. SSD'yi başka PC'de deneyemiyorum çünkü M.2 SSD desteği olan başka PC bulamıyorum maalesef.
Sorun sizce ne olabilir ve uygulayabileceğim başka teknik var mı?
Laptop marka/model: Acer Aspire F5-573G-5105
M. 2 SSD Linki: link
Hemen arkadan açtım çıkarıp takma yöntemi olan geleneksel Türk yöntemini denedim işe yaramadı.
Bu yöntemle uzun süre uğraştım 3-4 defa PC Boot oldu fakat geçici süreliğine.
Kendimce dedim ki herhalde temas etmiyor bir şekilde temizlemek için ince kıllı bir fırça ile hafifçe sildim ardından silgi yöntemini de denedim fakat gene çalışmadı.
Arada bir Boot oluyordu sorunun ne olduğunu hala bilmiyorum. SSD'yi başka PC'de deneyemiyorum çünkü M.2 SSD desteği olan başka PC bulamıyorum maalesef.
Sorun sizce ne olabilir ve uygulayabileceğim başka teknik var mı?
Laptop marka/model: Acer Aspire F5-573G-5105
M. 2 SSD Linki: link
Son düzenleyen: Moderatör: