Kingston 120GB HyperX Fury 3D ve Dell Vostro 1540 uyumu

htunsal

Centipat
Hocalarım merhabalar, ben konu başlığında da belirttiğim bu linkteki SSD'yi almayı düşünüyorum, notebookumun HDD'si ölmek üzere, araştırdım ama diğer SSD'lerle ilgili çok bilgi bulurken bu SSD ile ilgili bulamadım, önerir misiniz? Nasıl bir SSD? Alınır mı? Bunu sormak istiyorum, bir de diyelim ki şimdi sipariş verdim cuma günü elime ulaşırmı Vatan kargo konusunda nasıl sormak istedim. Son olarak SSD'yi takacağım notebook: Dell Vostro 1540 modeli eski bir model, uyumluluk sorunu yaşar mıyım? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

SSD: Kingston 120GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Şu an bozulmak üzere olan HDD: Samsung ST320LM000 HM321HI.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye ederim, iyi bir SSD dir.
120GB oyun vb. kullanım olacak ise yeterli bir alan değil, aynı modelden var bende. 120gb yazıyor ama kullanılabilir alanı 111 dir.

Hocalarım masaüstü bilgisayarıma yedeklemelerimi yaptım, notebooku sadece ders, video, Office 365 ve arada sırada CS:Source tarzı bir iki oyunda kullanacağım. Win10 kuracağım, tahmini 70-80 gb alan benim için yeterli olacak yani. Boyut olarak değil ama örneğin Toshiba veya Crucial gibi kronik problemli bir modelmi ve notebookuma uyumlu olurmu bunu öğrenmek istiyorum. Şuanki HDD nin boyutu 320 gb, ben 60 gb kullanıyorum sadece.

Hocalarım masaüstü bilgisayarıma yedeklemelerimi yaptım, notebooku sadece ders, video, Office 365 ve arada sırada CS:Source tarzı bir iki oyunda kullanacağım. Win10 kuracağım, tahmini 70-80 gb alan benim için yeterli olacak yani. Boyut olarak değil ama örneğin Toshiba veya Crucial gibi kronik problemli bir modelmi ve notebookuma uyumlu olurmu bunu öğrenmek istiyorum. Şuanki HDD nin boyutu 320 gb, ben 60 gb kullanıyorum sadece.

1 yıldır 480GB lik modelini kullanıyorum, sıfır sıkıntı.
2-3 aydır da başka bilgisayarımda 120gb olanı var. hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
SSD tam verim alabilmek için, W10 kurarsınız temiz kurulum olarak. W10 home yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı