C crax1905 Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 512 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #11 Samsung'un yazılım desteği var, onu tavsiye ederim(Kingston'un var mı bilmiyorum.).
Hadi Hectopat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 472 14 Nisan 2014 #12 tvsinema dedi: Evo proya göre daha ucuzmuş, eğer daha iyiyse onu alayım o zaman Genişletmek için tıkla... Daha iyidir diyemem ama sonra çıkan her zaman avantajlıdır. Birde Evo serisinde RAPID özelliği var.
tvsinema dedi: Evo proya göre daha ucuzmuş, eğer daha iyiyse onu alayım o zaman Genişletmek için tıkla... Daha iyidir diyemem ama sonra çıkan her zaman avantajlıdır. Birde Evo serisinde RAPID özelliği var.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 14 Nisan 2014 #13 PRO daha performanslı görünüyor. Samsung 840 EVO 128GB mSATA SSD Review - Benchmarks - CrystalDiskMark
PRO daha performanslı görünüyor. Samsung 840 EVO 128GB mSATA SSD Review - Benchmarks - CrystalDiskMark
P pusat57 Ziyaretçi 14 Nisan 2014 #14 Şimdi bu üç seçenekten hangisi? Birde bu testlerde EVO olanın RAPİD modu açıkken mi yapıyorlar acaba bu testi?
Şimdi bu üç seçenekten hangisi? Birde bu testlerde EVO olanın RAPİD modu açıkken mi yapıyorlar acaba bu testi?
T tvsinema Hectopat Katılım 22 Aralık 2013 Mesajlar 51 14 Nisan 2014 #15 Peki arkadaşlar bu nasıldır? 120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) - Vatan Bilgisayar Kararsız kaldım bir yardım edin, bunlardan birisini alayım, 300 lira altı olursa çok güzel olur.
Peki arkadaşlar bu nasıldır? 120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) - Vatan Bilgisayar Kararsız kaldım bir yardım edin, bunlardan birisini alayım, 300 lira altı olursa çok güzel olur.
P pusat57 Ziyaretçi 14 Nisan 2014 #16 tvsinema dedi: Peki arkadaşlar bu nasıldır? 120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) - Vatan Bilgisayar Kararsız kaldım bir yardım edin, bunlardan birisini alayım, 300 lira altı olursa çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Samsung EVO almalısın. Rapid modu ve yazılımı güzel.
tvsinema dedi: Peki arkadaşlar bu nasıldır? 120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) - Vatan Bilgisayar Kararsız kaldım bir yardım edin, bunlardan birisini alayım, 300 lira altı olursa çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Samsung EVO almalısın. Rapid modu ve yazılımı güzel.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 14 Nisan 2014 #17 Kingston HyperX 3K 120GB Solid State Drive Review - Benchmarks - CrystalDiskMark Samsung PRO daha iyi görünüyor grafik sonuçlarına göre. RAPID özelliğini kullanıyorlar mı bilmiyorum.
Kingston HyperX 3K 120GB Solid State Drive Review - Benchmarks - CrystalDiskMark Samsung PRO daha iyi görünüyor grafik sonuçlarına göre. RAPID özelliğini kullanıyorlar mı bilmiyorum.
C crax1905 Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 512 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2014 #18 Ssdboss diye bir site var oradan karşılaştırabilirsin.
Hadi Hectopat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 472 14 Nisan 2014 #19 Göksel Gündüz dedi: Eki Görüntüle 381 Kingston HyperX 3K 120GB Solid State Drive Review - Benchmarks - CrystalDiskMark Samsung PRO daha iyi görünüyor grafik sonuçlarına göre. RAPID özelliğini kullanıyorlar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Paylaştığın fotoğraflarda renklerin neyi gösterdiğini yazsan iyi olur. Yoksa böyle sadece değer yazması çok anlamsız. Birde Pro serisinde RAPID özelliği yok.
Göksel Gündüz dedi: Eki Görüntüle 381 Kingston HyperX 3K 120GB Solid State Drive Review - Benchmarks - CrystalDiskMark Samsung PRO daha iyi görünüyor grafik sonuçlarına göre. RAPID özelliğini kullanıyorlar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Paylaştığın fotoğraflarda renklerin neyi gösterdiğini yazsan iyi olur. Yoksa böyle sadece değer yazması çok anlamsız. Birde Pro serisinde RAPID özelliği yok.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 14 Nisan 2014 #20 Verdiğim linklerde diğer tüm SSD sonuçları ve renklerin neyi ifade ettiğide en altta gösteriyor. Koyu mavi renkler 4K QD:32 değerleri. Şahsen SSD hakkında çok aşırı bilgim yok, belki siz benden daha bilgilisinizdir bu konu hakkında. http://imagescdn.tweaktown.com/cont..._hyperx_3k_120gb_solid_state_drive_review.png
Verdiğim linklerde diğer tüm SSD sonuçları ve renklerin neyi ifade ettiğide en altta gösteriyor. Koyu mavi renkler 4K QD:32 değerleri. Şahsen SSD hakkında çok aşırı bilgim yok, belki siz benden daha bilgilisinizdir bu konu hakkında. http://imagescdn.tweaktown.com/cont..._hyperx_3k_120gb_solid_state_drive_review.png