Kingston 2 TB Fury Renegade M.2 SSD alınır mı?

Bütçe
4000 - 6000

Grotesque

Centipat
Daha fazla  
Anakart
Gigabyte B550m Aorus Elite m-Atx AM4
Samsung 990PRO almayı düşünüyordum, fakat çıkan sağlık sorunları ve Samsung'un çözüm olarak sunduğu güncelleme sonrası, yeteri kadar kullanıcı deneyimi olmadığı için kararımdan vazgeçtim.

Başlıkta belirttiğim gibi alınır mı? Alınır ise uzun ömürlü olur mu?

Gigabyte B550m Aorus Elite m-Atx AM4 anakarta sahibim, sanırım destekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. slot dolu mu? 2. slot 3x3 destekliyor. Ayrıca render vs. almıyorsanız gereksiz. Hissetmezsiniz bile.
Merhaba hocam pc bileşenlerini yeni toplamaya başladım aydan aya alıyorum parçaları. Kutularında duruyor henüz pcyi kurmadım bile. Bilgisayarın çalışması için sadece SSD parçam eksik.Daha sonra da ekran kartı alacağım.

Kullanım amacıma gelince, genelikle oyun oynamak için alacağım. Fakat bilgisayarı topladıktan sonra adobe illustrator, adobe ps, blender gibi programları öğrenmek istiyorum.

Mevcut Anakartımın Linki bu idi.

Eğer anakartıma ve kullanım amacıma daha uygun olarak düşündüğünüz 2 TB boyutu olan başka SSD'ler de önerebilirsiniz.

Bütçem ise; 4000 - 6000 TL arası

Hocam bahsettiğiniz programlar için yeterli bir SSD. KC3000 önerecektim ama aralarında 210 TL fark var. Fury renegade alın geçin. Eğer hala aklınızda soru var ise "Sosyal'de Ara" Kısmına SSD'nin ismini yazıp yorumları görebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı