M.Ali.ASLAN Kilopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 281 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2014 #1 SSD çok yavaş çalışıyor disk hızı ölçümlerinde 180 mb/sn olarak gösteriyor, nasıl düzeltilir ssd bozuk mu yoksa bios ayarı yapılması mı lazım. İnternetten biraz araştırma yaptım bios ayarları ile ilgili bazı şeyler söylüyor. Lütfen yardım.
SSD çok yavaş çalışıyor disk hızı ölçümlerinde 180 mb/sn olarak gösteriyor, nasıl düzeltilir ssd bozuk mu yoksa bios ayarı yapılması mı lazım. İnternetten biraz araştırma yaptım bios ayarları ile ilgili bazı şeyler söylüyor. Lütfen yardım.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Temmuz 2014 #2 Anakart markası ve modeli nedir? BIOS'ta SATA modunu AHCI olarak ayarlayın. Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme » Technopat
Anakart markası ve modeli nedir? BIOS'ta SATA modunu AHCI olarak ayarlayın. Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme » Technopat
M.Ali.ASLAN Kilopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 281 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2014 #3 MF dedi: Anakart markası ve modeli nedir? BIOS'ta SATA modunu AHCI olarak ayarlayın. Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme » Technopat Genişletmek için tıkla... Gigabyte g1 sniper a88x. Bios ta bayağı aradım ama bulamadım. İntegrated peripherals bölümünde olduğu söyleniliyor nasıl bulabilirim? MF dedi: Anakart markası ve modeli nedir? BIOS'ta SATA modunu AHCI olarak ayarlayın. Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme » Technopat Genişletmek için tıkla... Linki fark etmedim kusura bakma sağol. MF dedi: Anakart markası ve modeli nedir? BIOS'ta SATA modunu AHCI olarak ayarlayın. Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme » Technopat Genişletmek için tıkla... AHCI bölümünü bulamadım biostan bütün butonlara bastım ama öyle bir buton yok nasıl bulabilirim? AHCI yaptım ama hız hala değişmedi. Dosya Ekleri Adsız.png 31,5 KB · Görüntüleme: 404
MF dedi: Anakart markası ve modeli nedir? BIOS'ta SATA modunu AHCI olarak ayarlayın. Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme » Technopat Genişletmek için tıkla... Gigabyte g1 sniper a88x. Bios ta bayağı aradım ama bulamadım. İntegrated peripherals bölümünde olduğu söyleniliyor nasıl bulabilirim? MF dedi: Anakart markası ve modeli nedir? BIOS'ta SATA modunu AHCI olarak ayarlayın. Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme » Technopat Genişletmek için tıkla... Linki fark etmedim kusura bakma sağol. MF dedi: Anakart markası ve modeli nedir? BIOS'ta SATA modunu AHCI olarak ayarlayın. Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme » Technopat Genişletmek için tıkla... AHCI bölümünü bulamadım biostan bütün butonlara bastım ama öyle bir buton yok nasıl bulabilirim? AHCI yaptım ama hız hala değişmedi.