Kingston 3K Serisi SSD ile Hız Sorunu

M.Ali.ASLAN

Kilopat
Yer
KKTC
Daha fazla  
SSD'lerin yeni yeni çıktığı zamanlarda kingston'un 3k serisi SSD'sini almıştım. SSD'yi sisteme takıp hız testi yapmıştım. Hızı 120MB/sn olarak göstermişti bayağı moralim bozulmuştu. Garantiye yolladım, garanti ürünü değiştirdi. Garantiden gelen SSD ile test yaptım bu sefer 200 MB/sn değerlerini gösteriyordu. Tekrar garanti yoluna koyuldum servisteki yetkili bunların hızı teorik olarak 530MB/sn demişti bende haaaa tamam diyip 2,5 yıl boyunca o SSD'yi kullandım. Aradan 2,5 yıl geçti SSD'yi değiştirdim Corsair'in Force Le SSD'sini aldım SSD de hız testi yaptım 560MB/sn gösterdi. Tam denileni yaptı yani. O 560 MB/sn değerini görünce ilk önce bana bunlar teorik olarak hikayesini anlatan yetkiliye kalayladım sonrada kingston'a. Bilmiyorum bu konu hakkında ne dersiniz. Sizce, Corsair in o değeri vermesi ama Kingston'un denileni yapamamasındaki asıl sebep Corsair'in 3D NAND teknolojisine sahip olması mı? Ve bana satılan Kingston bozuk mu yoksa SSD'ler ilk zamanlarında o kadar mı performans verebiliyordu? Bunları öğrenebileceğimiz az kişiler var bir merak üzerine sordum. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de de aynı SSD var. Sonuç bu şekil de çıktı. Hangi programla test ettin peki?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 106
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı