Emirsyl Hectopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 53 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #21 Eredd dedi: Malesef bahsettiğiniz anakartta NVMe slotu yok. Anakart değiştiremem diyorsanuz el mecbur normal SSD alacaksınız. Genişletmek için tıkla... M2 ile Nvme slotları farklı slotlar mı? farkları nedir forumda aralarında fark olmadığını, B450m in desteklediğini söyleyen bir çok konuya rastladım.
Eredd dedi: Malesef bahsettiğiniz anakartta NVMe slotu yok. Anakart değiştiremem diyorsanuz el mecbur normal SSD alacaksınız. Genişletmek için tıkla... M2 ile Nvme slotları farklı slotlar mı? farkları nedir forumda aralarında fark olmadığını, B450m in desteklediğini söyleyen bir çok konuya rastladım.
Eredd Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 139 29 Mart 2020 #22 Mesajı editledim anakartın özelliklerini kontrol etmeden direk resimden bakmıştım.Mesaja tekrar bakabilirsiniz nasıl takabilceğinizi yazdım.
Mesajı editledim anakartın özelliklerini kontrol etmeden direk resimden bakmıştım.Mesaja tekrar bakabilirsiniz nasıl takabilceğinizi yazdım.
Emirsyl Hectopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 53 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #23 Eredd dedi: Mesajı editledim anakartın özelliklerini kontrol etmeden direk resimden bakmıştım.Mesaja tekrar bakabilirsiniz nasıl takabilceğinizi yazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu konuda desteği olduğu söyleniyor, çevirici alacaksam hiç uğraşmayacağım, eğer çevirici olmadan uyduğunu söyleyen konulara da rastladım forumda.
Eredd dedi: Mesajı editledim anakartın özelliklerini kontrol etmeden direk resimden bakmıştım.Mesaja tekrar bakabilirsiniz nasıl takabilceğinizi yazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu konuda desteği olduğu söyleniyor, çevirici alacaksam hiç uğraşmayacağım, eğer çevirici olmadan uyduğunu söyleyen konulara da rastladım forumda.