KINGSTON 60GB V300 nasıldır ?

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.640
Vatan'nın %30 ile ve Exa veya İnventus'ta :D
Samsung'un daha önce 5 yıl kadar HDD'kini kulandım. SSD nasıldır? Benim akımda KİNGSTON HYPERX vardı ama bilemiyorum. Birde tutturmuşlar yorumlarda okudumda 250 GB altı almayın diyorlar. 128 GB yeterli değil mi? Benim SSD'den beklentim zaten oyunlarda bölümleri hızlı geçmesi ve dosya yüklerken filan hızlı olması.

- - - Güncellendi - - -

Mesela bunu alsam ne olur? Ben buna Windows'u kurar başka bir şey yüklemem. Okuma yazma hızıda iyi görünüyor. Tam bütçeme göre. GB öneme nedir? http://www.vatanbilgisayar.com/Soli...ma-hizi-450mb)/productdetails.aspx?I_ID=68013

Ya öncelikle sana şöyle diyeyim. 250GB'da alsan önce %10'unu kafandan sil. Daha sonra kalan baytları'da Windows 1024 şeklinde işlediğinden dolayı gene kapasite düşük görünecek. Kısacası sana 220GB gibi kullanılabilir bir alan kalacak. Ne eğer boyutları büyük oyunlar kuracaksan 250GB altı alma. Ama ne 1GB - 2GB'lık oyunları koyacaksan C:'ye sorun olmaz. Ben kasayı ilk montajını yapıp sürücülerle olan işini bitirdiğimde PC'cim de bulunana Ghost'u 3.0 ile direk SSD'ye atmaya başlamıştık. Aktarım bitince SSD'de 10GiB'lik bir alan kalmıştı :D O yüzden eğer küçük boyutlu ise sorun yaşamazsın. Ama büyük ise kuracağın oyun işte o zaman paraya kıyma vakti gelmiştir :)

- - - Güncellendi - - -

Samsung'un daha önce 5 yıl kadar HDD'kini kulandım. SSD nasıldır? Benim akımda KİNGSTON HYPERX vardı ama bilemiyorum. Birde tutturmuşlar yorumlarda okudumda 250 GB altı almayın diyorlar. 128 GB yeterli değil mi? Benim SSD'den beklentim zaten oyunlarda bölümleri hızlı geçmesi ve dosya yüklerken filan hızlı olması.

- - - Güncellendi - - -

Mesela bunu alsam ne olur? Ben buna Windows'u kurar başka bir şey yüklemem. Okuma yazma hızıda iyi görünüyor. Tam bütçeme göre. GB öneme nedir? http://www.vatanbilgisayar.com/Soli...ma-hizi-450mb)/productdetails.aspx?I_ID=68013

Öncelikle dediğin SSD max. IS kurmak için kullanılır. Hatta IS bile değil anca Cache olarak. Yani paranı çöpe atarsın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı