P
pusat57
Ziyaretçi
Bende alırım inşaallah ya. SYPER bana satsana ya 200 tl veririm.Evet. Bende HDD'yi depolama ve oyun için kullanıyorum. Ve memnunum. SL oynadığım için loading sürelerini sallamıyorum bile![]()
Bende alırım inşaallah ya. SYPER bana satsana ya 200 tl veririm.Evet. Bende HDD'yi depolama ve oyun için kullanıyorum. Ve memnunum. SL oynadığım için loading sürelerini sallamıyorum bile![]()
281 TL'ye nerde yahu? Ben göremedim.+81 TL ver sıfırını al![]()
281 TL'ye nerde yahu? Ben göremedim.
Samsung'un daha önce 5 yıl kadar HDD'kini kulandım. SSD nasıldır? Benim akımda KİNGSTON HYPERX vardı ama bilemiyorum. Birde tutturmuşlar yorumlarda okudumda 250 GB altı almayın diyorlar. 128 GB yeterli değil mi? Benim SSD'den beklentim zaten oyunlarda bölümleri hızlı geçmesi ve dosya yüklerken filan hızlı olması.Vatan'nın %30 ile ve Exa veya İnventus'ta![]()
Samsung'un daha önce 5 yıl kadar HDD'kini kulandım. SSD nasıldır? Benim akımda KİNGSTON HYPERX vardı ama bilemiyorum. Birde tutturmuşlar yorumlarda okudumda 250 GB altı almayın diyorlar. 128 GB yeterli değil mi? Benim SSD'den beklentim zaten oyunlarda bölümleri hızlı geçmesi ve dosya yüklerken filan hızlı olması.
- - - Güncellendi - - -
Mesela bunu alsam ne olur? Ben buna Windows'u kurar başka bir şey yüklemem. Okuma yazma hızıda iyi görünüyor. Tam bütçeme göre. GB öneme nedir? http://www.vatanbilgisayar.com/Soli...ma-hizi-450mb)/productdetails.aspx?I_ID=68013
Alıcağımla beraber 230 TL. Biz ona 250 TL diyebiliriz.Şuan cebindeki para ne kadar ? Alacakla beraber ne kadar olacak ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.