Kingston 8+8 16 GB DDR3 1600MHz'e RAM'lerden bir tanesi çalışmamaya başladı

Berat_Ali_55

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimde 8 + 8 16 GB RAM'e sahibim ve RAM'lerimden bir tanesi çalışmamaya başladı. Oksitlenmeden şüphelendim ve oksitlenmeyi gidermek için silgiyle sildim. Sorun düzelmiş gibiydi fakat bazen bu RAM'im çalışıyor ya da çalışmıyor yani kafasına göre takılıyor. Sistemi bir açıyorum ya 8 GB'ya da 16 GB görünüyor. Silme işleminde en ince ayrıntısına kadar dikkat etmeme rağmen bu sorunu yaşıyorum. Sistemim:

MSI 760GM P21 DDR3 anakart çift slot RAM'e sahip.

Kingston 8+8 16 GB DDR3 1600MHz RAM.

RX 460 4 GB ekran kartı.

400W PSU.

Cevaplar için teşekkürler iyi sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
İki ramınızıda iyice silgiyle silin ve anakartın RAM yuvasında tozlanma olabilir orayı da temizleyin ve sistemi calıstırıp BIOS'tan kontrol edin.

İki ramınızıda iyice silgiyle silin ve anakartın RAM yuvasında tozlanma olabilir orayı da temizleyin ve sistemi calıstırıp BIOS'tan kontrol edin.
Tamamdır yarın deneyeceğim geri dönüş yaparım.

Şuanda bir sorun görünmüyor çıkarsa haber veririm

Maalesef aynı sorunu yine yaşadım ram de silmediğim yer kalmadı bilgisayarı açtım 16gb görünüyordu çok sevindim 1 buçuk 2 saat takıldım sonra sistem restart attı kendiliğinden bir baktım ram 8gb ye düşmüş ne olur söyleyin bir çözümü yokmu olmazsa bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bunu deneyin sorun olursa yazarsınız sorun olmaz ise çözüm olarak işaretlersiniz.

Maalesef sorun devam ediyor işe yaramadı
Bunu deneyin sorun olursa yazarsınız sorun olmaz ise çözüm olarak işaretlersiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı