Kingston 8 GB DDR3L 1600 MHz CL11 nasıldır?

Deployxss

Hectopat
Daha fazla  
Asus x550jk x012d Leptop kullanıyorum. GTA'5 te en düşük ayarlarda 50 30 FPS alıyorum ama araba sürerken 15 FPS'e düşüyor oyun donup kalıyor. Bende şurdaki RAM'ı almayı düşünüyorum leptopuma uygun mu ? Ayrıca sorunumu çözermi orta ayarlada 60 70 FPS alır mıyım ?

Kingston 8GB DDR3L 1600MHz CL11 LV DR 2Rx8 Notebook Belleği, Ram, bilendenal.com

Birde siteyi ilk defa duydum güvenilir mi şimdiden teşşekürler :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben yaklaşık iki ay önce 4 gb lik modeli alıp aynı laptopa taktım. 55 fps aldım oyundan. Toplam ram kullanımı 5.5-6.5 gb arası değişiyor. Bence toplamda 8 gb de fazlasıyla yeterli. Ayrıca donma ve takılma sorunu tamamen ram kaynalı. Ben de de öyleydi, ram takınca düzeldi. Ayrıca ben rami Gold'dan aldım. Bence siz de görerek alın. Öncesinde de modelinizi Kingston'un sitesine yazarak uyumlu mu emin olun ve model numarasına bakarak alın.

Gerçekten çok teşekkürler linkte paylaştığım ram ı sipraiş verdim. site Kesinlikle herkese öneriyorum siparişten 5 dk sonra arayıp cihazın uygun olup olmadığını test etmek için aradılar Ve çok hızlılar

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı