Kingston 8 GB HyperX Fury yanına RAM önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Anakart
MSI B150M Gaming Pro
İşlemci
Intel Core i5 6500
Kingston 8 GB HyperX Fury DDR4 2133MHz 1 adet RAM takılı sistemimde. Sistem eski olduğundan aynısını bulamadım. Yanına 8 GB daha eklemek istiyorum. Taktığımda sıkıntı çıkarmayacak hangi donanımı takmalıyım?

Kingston 8 GB HyperX Fury DDR4 2133MHz 1 adet RAM takılı sistemimde. Sistem eski olduğundan aynısını bulamadım. Yanına 8 GB daha eklemek istiyorum. Taktığımda sıkıntı çıkarmayacak hangi donanımı takmalıyım?

Aynı MHz de ve GB da markası bilindik bir RAM takarsan sorun olmaz.

Aynı MHz de ve GB da markası bilindik bir RAM takarsan sorun olmaz.

Uyumluluk için Önemli olan CL, Voltaj değerleri. Tabii aynı MHz olması iyi olur.

RAM için bütçe nedir? Elinizdekini satıp kit olarak alabilirsiniz. Yoksa hem stok vs. Sorunundan pahalıya alacaksınız hem pek seçenek yok.

Uyumluluk için Önemli olan CL, Voltaj değerleri. Tabii aynı MHz olması iyi olur.

RAM için bütçe nedir? Elinizdekini satıp kit olarak alabilirsiniz. Yoksa hem stok vs. Sorunundan pahalıya alacaksınız hem pek seçenek yok.
Fiyatları pek bilmediğimden bütçe olarak bir şey belirtemiyorum. Sisteme SSD ekleyeceğim hazır elim değmişken 8 GB RAM eklemek de istiyorum. Dolayısıyla diğer RAM ile sorun çıkarmayacak bir donanım olması ve bilindik bir marka olması yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı