Kingston A2000 CrystalDiskMark değerleri iyi midir?

charco

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu SSD modelinin yazma okuma hızı nedir? Dün ben aldım, bugün elime ulaştı. Sonucu da bu şekilde. İyi midir? Test etmeden önce sıcaklık 36 idi, şimdi test sonrası 56'dan 47'ye indi.
ssd2.png
Tam da ben yeni konu açıyordum moderatörlere teşekkürlerimi sunuyorum. Daha önce Sandisk Ultra 3D 500GB Modelini almıştım ve hem ısı değerinden dolayı hem de söylediği hızın biraz altında hız değerlerini verdiğinden iade etmiştim. Herkes A2000 Diyordu aldım ve bugün elime ulaştı. Taktım ve aldığım hız değerleri yukarıdaki gibidir arkadaşlar, normal midir değil midir bilmiyorum açıkçası çokta anlamıyorum. Güncel ısı değeri 38 ila 47 arasında ama şu an 47'de sabit gözüküyor.

Olması gereken değerler gelmiş zaten. Anakartta ssd için soğutma bloğu var mı?
Yok. Benim bilgisayarım Notebook. Ayrıca Notebooklar için böyle bir aparat var mı biliyor musunuz? Ben hız değerlerini 2200/1900 olarak biliyordumda eğer olması gerektiği gibiyse sevindim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00