Çözüldü Kingston A2000 için Secure Erase nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

390845

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bodrum
Merhaba,

Diskim vaat edilenden düşük okuma-yazma değerleri sunduğu için Secure Erase işlemi uygulamak istiyorum. İşlem hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yapmam gereken şeyler hakkında bilgi verirse sevinirim. Anakartım MSI, BIOS ekranında Secure Erase seçeneği var.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Temizlemenize gerek yok, Secure Erase bunu yapıyor zaten. Yedeklenecek veriniz varsa yedeklemeyi unutmayın.
Akşam deneyeceğim. Yardımın için teşekkürler.
Temizlemenize gerek yok, Secure Erase bunu yapıyor zaten. Yedeklenecek veriniz varsa yedeklemeyi unutmayın.
Dostum işlemi BIOS'taki "Secure Erase" ekranından hallettim. İşlemi özetleyecek olursak;
- İlk önce "Secure Erase" bölümüne giriyoruz.
-Çıkan bildirimi geçince bilgisayar yeniden başlatılıyor.
-Yeniden başlayınca karşınıza diskleriniz çıkıyor ve seçtiğiniz diske işlem uygulanıyor.
-İşlem dakika bile sürmeden anında bitiyor.
Test sonuçları da normale döndü.

Akşam deneyeceğim. Yardımın için teşekkürler.
Dostum işlemi BIOS'taki "Secure Erase" ekranından hallettim. İşlemi özetleyecek olursak;
- İlk önce "Secure Erase" bölümüne giriyoruz.
-Çıkan bildirimi geçince bilgisayar yeniden başlatılıyor.
-Yeniden başlayınca karşınıza diskleriniz çıkıyor ve seçtiğiniz diske işlem uygulanıyor.
-İşlem dakika bile sürmeden anında bitiyor.
Test sonuçları da normale döndü.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…