E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Mart 2022 #1 Alalı daha bir kaç ay oldu. Nasıl bu kadar düştü anlamadım. Bu kadar düşmesi normal mi? Ayrıca okuma yazma değerleri de düşük.
Alalı daha bir kaç ay oldu. Nasıl bu kadar düştü anlamadım. Bu kadar düşmesi normal mi? Ayrıca okuma yazma değerleri de düşük.
WAHRETTE Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #2 Bende de aynısı var ama 1 yıl sonra 97'ye geldi.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Mart 2022 #3 WAHRETTE dedi: Bende de aynısı var ama 1 yıl sonra 97'ye geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece sağlığı düşse sorun yok ama, okuma yazma değerleri de düşük.
WAHRETTE dedi: Bende de aynısı var ama 1 yıl sonra 97'ye geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece sağlığı düşse sorun yok ama, okuma yazma değerleri de düşük.
WAHRETTE Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #4 ExecutioneR_ dedi: Hocam sadece sağlığı düşse sorun yok ama, okuma yazma değerleri de düşük. Genişletmek için tıkla... Okuma yazma benimkinden biraz düşük 100 MB kadar.
ExecutioneR_ dedi: Hocam sadece sağlığı düşse sorun yok ama, okuma yazma değerleri de düşük. Genişletmek için tıkla... Okuma yazma benimkinden biraz düşük 100 MB kadar.
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 6 Mart 2022 #5 Normal gibi, TBW değeri 150TB. TBW değerine göre tahmini değer veriliyor sağlık için.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Mart 2022 #6 403646 dedi: Normal gibi, TBW değeri 150TB. TBW değerine göre tahmini değer veriliyor sağlık için. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi programından da bakıyorum. Yine aynı değeri veriyor.
403646 dedi: Normal gibi, TBW değeri 150TB. TBW değerine göre tahmini değer veriliyor sağlık için. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi programından da bakıyorum. Yine aynı değeri veriyor.
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 6 Mart 2022 #7 ExecutioneR_ dedi: Hocam kendi programından da bakıyorum. Yine aynı değeri veriyor. Genişletmek için tıkla... Aynı mantıkda işliyor ikisi de büyük ihtimalle. Boşverin sağlığı SMART verileri önemli sizin için, orada bir sorun yoksa kullanmaya devam.
ExecutioneR_ dedi: Hocam kendi programından da bakıyorum. Yine aynı değeri veriyor. Genişletmek için tıkla... Aynı mantıkda işliyor ikisi de büyük ihtimalle. Boşverin sağlığı SMART verileri önemli sizin için, orada bir sorun yoksa kullanmaya devam.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Mart 2022 #8 403646 dedi: Aynı mantıkda işliyor ikisi de büyük ihtimalle. Boşverin sağlığı SMART verileri önemli sizin için, orada bir sorun yoksa kullanmaya devam. Genişletmek için tıkla... Hocam arada sırada Windows'ta ve oyunlarda takılma oluyor. SMART verileri nedir?
403646 dedi: Aynı mantıkda işliyor ikisi de büyük ihtimalle. Boşverin sağlığı SMART verileri önemli sizin için, orada bir sorun yoksa kullanmaya devam. Genişletmek için tıkla... Hocam arada sırada Windows'ta ve oyunlarda takılma oluyor. SMART verileri nedir?
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 6 Mart 2022 #9 ExecutioneR_ dedi: Hocam arada sırada Windows'ta ve oyunlarda takılma oluyor. SMART verileri nedir? Genişletmek için tıkla... Hmm aktif bir uygulama sürekli kullanıyor mu SSD'yi? Bunlar, biraz araştırma ile nasıl yorumlanacağını anlayabilirsiniz.
ExecutioneR_ dedi: Hocam arada sırada Windows'ta ve oyunlarda takılma oluyor. SMART verileri nedir? Genişletmek için tıkla... Hmm aktif bir uygulama sürekli kullanıyor mu SSD'yi? Bunlar, biraz araştırma ile nasıl yorumlanacağını anlayabilirsiniz.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Mart 2022 #10 403646 dedi: Hmm aktif bir uygulama sürekli kullanıyor mu SSD'yi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Garantilik durumu var sanırım bunun.
403646 dedi: Hmm aktif bir uygulama sürekli kullanıyor mu SSD'yi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Garantilik durumu var sanırım bunun.