Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi Kingston A400 240 GB SSD alınır mı? SATA 2 üzerinde kullanacağım. Boş alan azaldıkça donmalar kasmalar ya da aşırı derecede hız düşmeleri oluyor mu? Yorumlarınızı bekliyorum.
Not: Samsung EVO al demeyin. Samsung almaya param yetse zaten Kingston'ı sormam.
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi Kingston A400 240 GB SSD alınır mı? SATA 2 üzerinde kullanacağım. Boş alan azaldıkça donmalar kasmalar ya da aşırı derecede hız düşmeleri oluyor mu? Yorumlarınızı bekliyorum.
Not: Samsung EVO al demeyin. Samsung almaya param yetse zaten Kingston'ı sormam.
A400'lerin 120 ve 240 GB olan modelinde çok sorun yaşayan oluyor. Genel olarak 480 GB olan model daha stabil çalışıyor. Onun yerine bunu tercih edebilirsiniz.
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Western Digital Blue 250 GB WDS250G2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Blue 250 GB WDS250G2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, 388,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dram olmadığı için tavsiye edilmiyor, ama alınabilir, sağlık sorunu yok.
Dramlı modellere yönelin.
Yoksa ben 20 GB'den az boş alan bıraktım, hiç yavaşlamadı.
Sata 2 kullanıyorum.
Sağlığı hakkında imzamda birinin yazısı mevcut.
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
300 TL'ye çıkarsanız BarraCuda 120 alın, çok daha iyidir.