Kingston A400 M2 vs WD Green M2

BreWerS

Kilopat
120 GB SSD almayı düşünüyorum. Windows 10 kuracağım birde ufak çaplı oynadığım oyunları kurmayı düşünüyorum. 2 SSD modeli arasında kaldım. WD Green okuma, yazma değerleri daha yüksek ama eski konulara vb. baktığımda çok tavsiye edilmediğini gördüm Kingston modelinde ise okuma, yazma değerleri WD'ye göre biraz daha düşük kalıyor hangisini tercih etmeliyim?

WD Green 120 GB

Kingston A400 120 GB

Anakartınızda M.2 yuvası var mı? Yoksa o SSD'leri kullanamazsınız, ayrıca SATA hızları sağlıyorlar, onun yerine bunları tercih edin:

Anakartınızda M.2 yuvası var mı? Yoksa o SSD'leri kullanamazsınız, ayrıca SATA hızları sağlıyorlar, onun yerine bunları tercih edin:
Acer Aspire model dizüstü bilgisayar ve M2 slotu var. Acer topluluğuna, destekleyip desteklemediğini sordum. M.2 SATA ve M.2 PCIe (NVMe) 2'sinin de desteklendiğini söylediler.

Attığınız linkteki SSD'leri harddisk yerine bağlayabilirim ama M.2 almam gerekiyor. :)

@Caner Uncu Hocam biraz daha para koyup bunu almak daha mantıklı sanırım ne düşünüyorsunuz? :)

Adata SX6000 128GB 1800MB-600MB/s M.2 PCIe NVMe SSD
@Jira Hocam siz belki yardımcı olursunuz tavsiye konusunda? :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı