Kingston A400 sağlık sorunu

Makaleler
1
İnternet üzerinde birkaç yerde sağlık sorunu olduğu duydum. Ve 26 günde %86'ya düşmüş bir SSD fotoğrafı gördüm. Bunlar doğru mudur? Ben bu SSD'yi insanlara öneriyorum, bir sorunu var mıdır?

Şahsen son zamanlarda fazlasıyla bu sorun gözüme battı. Ben artık önermemeye başladım, önerebileceğimi de sanmıyorum. Zira A2000 250 GB SSD'm 5.5 TB veri yazmama rağmen %96 sağlığa düştü. Bununla beraber yazma hızı vadedilen değerden tam 4 kat düşük.

Şahsen son zamanlarda fazlasıyla bu sorun gözüme battı. Ben artık önermemeye başladım, önerebileceğimi de sanmıyorum. Zira A2000 250 GB SSD'm 5.5 TB veri yazmama rağmen %96 sağlığa düştü.

İnternet üzerinde birkaç yerde sağlık sorunu olduğu duydum. Ve 26 günde %86'ya düşmüş bir SSD fotoğrafı gördüm. Bunlar doğru mudur? Ben bu SSD'yi insanlara öneriyorum, bir sorunu var mıdır?

Bu SSD Nasıldır ?

Sağlık sorunu ne oluyor? Neredem bakabilirim

@hadwiger O SSD'yi de önermem, Akakçe üzerinden 'Patriot Burst 480' bakın. Şu anda kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım, arkadaşım da 1 yıldır kullanıyor ve keza kendisi de sorun yaşamadı.

@hadwiger O SSD'yi de önermem, Akakçe üzerinden 'Patriot Burst 480' bakın. Şu anda kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım, arkadaşım da 1 yıldır kullanıyor ve keza kendisi de sorun yaşamadı.
Depolama haricinde amaçla kullanacaksan kötü. 2.5 inch BX500, A400 vb. seviyesinde SSDlerdeki gibi DRAM yok, random read'lerde yavaş olur.

2.5 inch SSD alırken WD Blue'dan aşağıya inmem.
Konu içinde konu açmış gibi oldum özür dilerim ama sormam gerek Crucial BX500'ün kronik sorunları vs. var mı tavsiye eder misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…