Kingston A400 SSD alınır mı?

Batuhan_Ay

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Kingston SSD alınır mı? A400.

Son düzenleyen: Moderatör:
SATA SSD alınmaz şahsi fikrim. Amaç depolama ise olabilir, oyun için M.2 bu saatten sonra.

Tüh ya 870 EVO çöpe çıktı desene. Oysaki Rapid moduna alıp 10k görüyordum. SATA SSD'ler ölmüş haberimiz yok.

Konuya gelecek olursak o SSD'ler 2D oluyordu sanırım. Yeni jenerasyonu geldi mi bilmiyorum ancak tercih etmezdim.

Bu benim şahsi fikrim, ayrıca çöp falan demedim. Niye bu kadar tetikleniyorsunuz. Dh kullanıcıları gibisiniz.

Konuyu açan kişinin sistemi belki sadece SATA destekliyor olabilir. NVMe ile SATA arasındaki hız farkını günlük kullanımda anlayacak adam zaten bizden apayrı bir evrendedir.

Konuyu açan kişinin sistemi belki sadece SATA destekliyor olabilir. NVMe ile SATA arasındaki hız farkını günlük kullanımda anlayacak adam zaten bizden apayrı bir evrendedir.

Ben oyun için bu saatten sonra M.2 dedim, SATA SSD ise depolama olarak kullanılır dedim. Kötü bir şey mi dedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…