scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 3 Haziran 2021 #21 emirtelli dedi: Hocam HD Tune testi yapıp atayım mı? Genişletmek için tıkla... Ben uzman değilim pek anlamam. Ama atın yine de Technopat uzman kadrosu değerlendirip size bir rapor sunacaktır.
emirtelli dedi: Hocam HD Tune testi yapıp atayım mı? Genişletmek için tıkla... Ben uzman değilim pek anlamam. Ama atın yine de Technopat uzman kadrosu değerlendirip size bir rapor sunacaktır.
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #22 TheRealKurtCobain dedi: @Assecreed Boş yapıyorsunuz.SSD ölüyor.Sağlığı düşmeye başla Genişletmek için tıkla... Hocam 4 defa format attım o yüzden sağlık düşmüş olabilir mi?
TheRealKurtCobain dedi: @Assecreed Boş yapıyorsunuz.SSD ölüyor.Sağlığı düşmeye başla Genişletmek için tıkla... Hocam 4 defa format attım o yüzden sağlık düşmüş olabilir mi?
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 3 Haziran 2021 #23 4 mü?Çok fazla atmışsınız.
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #24 TheRealKurtCobain dedi: 4 mü? Çok fazla atmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 defa virüs yüzünden 2'sini neden attığımı hatırlamıyorum.
TheRealKurtCobain dedi: 4 mü? Çok fazla atmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 defa virüs yüzünden 2'sini neden attığımı hatırlamıyorum.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #25 TheRealKurtCobain dedi: @Assecreed Boş yapıyorsunuz.SSD ölüyor.Sağlığı düşmeye başlamış. Genişletmek için tıkla... Asıl siz boş yapıyorsunuz. SMART parametrelerini okumayı bilseniz diskin bir sorunu olmadığını anlarsınız.
TheRealKurtCobain dedi: @Assecreed Boş yapıyorsunuz.SSD ölüyor.Sağlığı düşmeye başlamış. Genişletmek için tıkla... Asıl siz boş yapıyorsunuz. SMART parametrelerini okumayı bilseniz diskin bir sorunu olmadığını anlarsınız.
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #26 TheRealKurtCobain dedi: 4 mü? Çok fazla atmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada HD Tune Error Scan testi yaptım sorun çıkmadı. Assecreed dedi: Asıl siz boş yapıyorsunuz. Smart parametrelerini okumayı bilseniz diskin bir sorunu olmadığını anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Özelden tartışmanızı öneririm.
TheRealKurtCobain dedi: 4 mü? Çok fazla atmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada HD Tune Error Scan testi yaptım sorun çıkmadı. Assecreed dedi: Asıl siz boş yapıyorsunuz. Smart parametrelerini okumayı bilseniz diskin bir sorunu olmadığını anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Özelden tartışmanızı öneririm.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #27 emirtelli dedi: Hocam Özelden tartışmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sadece doğruları söylüyorum. Sizde diskin öldüğüne hala inanıyorsanız burada daha fazla durmam.
emirtelli dedi: Hocam Özelden tartışmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sadece doğruları söylüyorum. Sizde diskin öldüğüne hala inanıyorsanız burada daha fazla durmam.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.045 Makaleler 3 Çözümler 12 3 Haziran 2021 #28 emirtelli dedi: 6 aya kadar EVO 860 alırım hocam. Genişletmek için tıkla... Bende 870 Evo var. 1724 Saat çalışmada, 7017 GB yazılmış. Sağlık durumu %99, seninle aynı tarihlerde almıştım
emirtelli dedi: 6 aya kadar EVO 860 alırım hocam. Genişletmek için tıkla... Bende 870 Evo var. 1724 Saat çalışmada, 7017 GB yazılmış. Sağlık durumu %99, seninle aynı tarihlerde almıştım
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 3 Haziran 2021 #29 Format Assecreed dedi: Sadece doğruları söylüyorum. Sizde diskin öldüğüne hala inanıyorsanız burada daha fazla durmam. Genişletmek için tıkla... Ölmüş demedim.Ölüyor dedim.
Format Assecreed dedi: Sadece doğruları söylüyorum. Sizde diskin öldüğüne hala inanıyorsanız burada daha fazla durmam. Genişletmek için tıkla... Ölmüş demedim.Ölüyor dedim.
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #30 Assecreed dedi: Sadece doğruları söylüyorum. Sizde diskin öldüğüne hala inanıyorsanız burada daha fazla durmam. Genişletmek için tıkla... Disk yaşlanıyor hocam bence normal 4 kere format 1 kere mavi ekran bu olanlar sağlığını düşürecektir bence. yesososo dedi: 0 EVO var. 1724 Saat çalışmada, 7017 GB yazılmış. Sa Genişletmek için tıkla... Hocam A400 ile 870 EVO'yu karşılaştırmak çok saçma. Kuş ile ayıyı karşılaştırmak gibi. Bu SSD almamın sebebi ucuz olması bütçem 3000 TL idi bu yüzden bunu almıştım.
Assecreed dedi: Sadece doğruları söylüyorum. Sizde diskin öldüğüne hala inanıyorsanız burada daha fazla durmam. Genişletmek için tıkla... Disk yaşlanıyor hocam bence normal 4 kere format 1 kere mavi ekran bu olanlar sağlığını düşürecektir bence. yesososo dedi: 0 EVO var. 1724 Saat çalışmada, 7017 GB yazılmış. Sa Genişletmek için tıkla... Hocam A400 ile 870 EVO'yu karşılaştırmak çok saçma. Kuş ile ayıyı karşılaştırmak gibi. Bu SSD almamın sebebi ucuz olması bütçem 3000 TL idi bu yüzden bunu almıştım.