Selamlar iyi forumlar, sizlere SSD sağlığı hakkında sorum olacaktı. Bugün bir oyunun kurulumu esnasında diskim aşırı yavaştı ve tepki süresi olduğundan daha yüksekti, bende bunun ardından birkaç test yaptım ve sorunun ne olduğunu anlamadım. O yüzden ekran görüntülerini buraya aktaracağım. Siz de ricam lütfen bana yardımcı olur musunuz? Sorun tam olarak nedir? Teşekkürler, iyi akşamlar.
Selamlar iyi forumlar, sizlere SSD sağlığı hakkında sorum olacaktı. Bugün bir oyunun kurulumu esnasında diskim aşırı yavaştı ve tepki süresi olduğundan daha yüksekti, bende bunun ardından birkaç test yaptım ve sorunun ne olduğunu anlamadım. O yüzden ekran görüntülerini buraya aktaracağım. Siz de ricam lütfen bana yardımcı olur musunuz? Sorun tam olarak nedir? Teşekkürler, iyi akşamlar.
SSD ler HDD lere nazaran okuma yazma oranları uzundur. Okuma yazma hızlarından dolayı olsa gerek ömürleride HDD lere göre kısadır. Değiştirme zamanı gelmiş hocam.
Öncellikle kesin doğru verdiğinin garantisi yok internetlede alakalı değil benim kendi Samsung'un programında sağlık durumumu %99a bile düşmemişken crstyldiskmarkta %99 gösteriyor yani korkmanıza gerek yok.
SSD'ler HDD'lere nazaran okuma yazma oranları biraz kısadır. Ama hızlıdırlar. Okuma yazma hızlarından dolayı olsa gerek ömürleride HDD'lere göre kısadır. Değiştirme zamanı gelmiş hocam.
SSD ler HDD lere nazaran okuma yazma oranları biraz kısadır. Ama hızlıdırlar. Okuma yazma hızlarından dolayı olsa gerek ömürleride HDD lere göre kısadır. Değiştirme zamanı gelmiş hocam.
O programa nereden erişebilirim, daha doğrusu hangi indirme seçeneği doğru sitenin en alt kısmına gittiğim de 2 seçenek sunuyor da anlamadım o kısmını.