K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #11 scanman dedi: Amazon bilinmedik merdiven altı bir firma galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu ben ona anlatmaya çalıştım fakat yok diyor. Mecbur Trendyol, Hepsiburada, İtopya gibi sitelerden alacağım.
scanman dedi: Amazon bilinmedik merdiven altı bir firma galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu ben ona anlatmaya çalıştım fakat yok diyor. Mecbur Trendyol, Hepsiburada, İtopya gibi sitelerden alacağım.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 4 Ağustos 2023 #12 Kyraxxx dedi: Hocam bunu ben ona anlatmaya çalıştım fakat yok diyor. Mecbur Trendyol, Hepsiburada, İtopya gibi sitelerden alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben olsam Mouse'u alır onunla arkadaşlığı keserim.
Kyraxxx dedi: Hocam bunu ben ona anlatmaya çalıştım fakat yok diyor. Mecbur Trendyol, Hepsiburada, İtopya gibi sitelerden alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben olsam Mouse'u alır onunla arkadaşlığı keserim.
K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #13 scanman dedi: Ben olsam fareyi alır onunla arkadaşlığı keserim. Genişletmek için tıkla... Hocam adam bana bu ekonomik durumda 1000 TL para verip SSD alıyor
scanman dedi: Ben olsam fareyi alır onunla arkadaşlığı keserim. Genişletmek için tıkla... Hocam adam bana bu ekonomik durumda 1000 TL para verip SSD alıyor