Kingston Beast RAM'lerimin RGB'si kontrol edilemiyor

Bütçe
---

Keenact

Kilopat
Daha fazla  
Anakart
MSİ B 450M GAMİNG PLUS
İşlemci
Ryzen 7 5700X
Merhaba arkadaşlar,

2 gün önce İncehesap.comdan bilgisayarımı yükseltmek adına 2x16 GB Kingston Beast RAM aldım. 2 gün önce aldığım ürünümde hem ışıklandırmayla hem de RAM'in sistemi kilitlemesi kaynaklı sorun yaşadığımdan İncehesap 1 gün içerisinde ürününü sıfırı ile değişimini sağladı ve RAM'leri bana vermeden önce test etti.

Eve geldiğimde RAM'lerin ışıklandırmalarını halan ne kendi uygulamasından ne de anakartın uygulamasından kontrol edemediğimi gördüm. RAM'leri ilk teker teker taktığımda birisini kontrol edebiliyorken diğerini aynı slota bağladığımda onu kontrol edemedim. Neyse artık iade ederim mantığı düşünüp umursamadan dün oyun uzun süre oynadım ve kendi kendine renk geçişi yapan RAM'lerim pembemsi bir renkde sabit kaldığı dikkatimi çekti.

O renkde durduğunu görünce hem kendi yazılımından hem de anakarttan iki RAM içinde istediğim gibi RAM'lerin RGB'lerini kontrol edebildiğimi fark ettim. Fakat bilgisayarı yeniden açıp kapattığımda maalesef eski sorunum devam ediyor. Bu konuda ne yapmalıyım? Neyi gözden kaçırıyor olabilirim? Dikkatimden kaçan bir ayar olabilir mi? Tecrübeli veya sorunu yaşamış arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…