Kingston DataTraveler Kyson 128 GB alınır mı?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Ventoy'u kullanmaya başladığımdan beri USB bellek kapasitesi benim için önemli bir hale gelmeye başladı. Zamanında Samsung Bar Plus 32 GB USB bellek almıştım. Özellikle 32 GB seçmemin nedeni Windows'un 32 GB üstü diskleri FAT32 olarak biçimlendirmeye doğrudan izin vermemesiydi. Bu yüzden de 64 GB USB bellek almaktan kaçınmıştım. O zamanlar Rufus ile boot edilebilir USB hazırlamaktan kaçınıyordum.

Fakat Ventoy kullanmaya başladığımdan beri 32 GB yetmemeye başladı. Windows 7, Windows 10, Windows 11 ve Windows Preinstallation Environment atınca alan bitti. Bu yüzden de Linux ISO'su atamıyorum. Bu nedenle yeni bir USB bellek almaya karar verdim.

Bugün Tebilon'dan Kingston DataTraveler Kyson 128 GB USB bellek siparişi verdim. Ürün elime ulaşınca kullanmaya başlayacağım.

Peki bu USB bellek iyi midir? Yoksa o meşhur SanDisk Ultra Fit gibi modellerden performans olarak çok da farkı yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…