Sisteminde aşağıdaki iki RAM takılı. Ben altta yer alan 8 GB tek modül RAM'i alsam 8+4 olarak çalışır mı?
Bendekiler 1333 Mhz CL9 değerinde. Alacağım dediğim ise 1600 Mhz ve CL 11. Anakartım Gigabyte H81m-DS2.Uyumlu.
Başka soru?
Anladım, teşekkürler.Mevcut olan RAM 1333 MHz. Resimdeki ise 1600 MHz. Çalışmaz diye bir şey yok fakat garantisi de olmuyor.
Eğer alıp denersem sonucu burada paylaşırım. Cevap için teşekkür ederim. İyi sosyaller.Anladım hocam. Tam olarak garantisi olmuyor. Uyumlu olursa zaten 1600 olan da 1333 MHz olarak çalışır.
Anladım hocam. Tam olarak garantisi olmuyor. Uyumlu olursa zaten 1600 olan da 1333 MHz olarak çalışır.
LGA 1150, i5 4460 kullanıyorum. Anakartta çift slot var ve ikisi de dolu. Birini söküp 8 GB takma niyetim var.Eğer LGA 775 anakart ise CL 11 RAM çalışmayacaktır. Baştan fark etmedim 1600MHz olduğunu. Sırf bu yüzden çalışmayacaktır. Ama 4 yuvası olduğuna göre LGA 775 değil. Ama 1600MHz CL 11 değerine çok rahat OC yapılır bu arada. Çünkü modelleri benzer galiba.
Anakart zaten LGA 1150. bu arada Kingston Value RAM ile OC olmuyor. Bende de Z97X anakart ve yapmıyor. Kingston Value RAM ile kilit koyuyor. HyperX olanlar ile oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.